Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 15 Αυγούστου 2017

Θρίαμβος για την ελληνική ιστιοπλοΐα με τέσσερα μετάλλια στο Πανευρωπαϊκό U19

Το 2017 είναι μία ακόμη φανταστική χρονιά  για την ελληνική ιστιοπλοΐα. Στον μεγάλο κατάλογο των επιτυχιών, σε παγκόσμιο και ευρωπαϊκό επίπεδο, ήρθαν να προστεθούν άλλα τέσσερα μετάλλια. Δύο χρυσά, ένα αργυρό και ένα χάλκινο.
Στη λίμνη Γκάρντα της Ιταλίας στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα under 19, το οποίο ολοκληρώθηκε την Κυριακή το δίδυμο Μαρία Μπόζη και Ραφαηλίνα Κλωναρίδου κατέκτησαν την πρώτη θέση στην κατηγορία 470.
Στην κατηγορία 420 στις νεανίδες δύο ελληνικά πληρώματα γράφουν ιστορία. Για πρώτη φορά η Ελλάδα  κάνει το 1-2 επί δύο συνεχόμενες διοργανώσεις και μάλιστα με τις ίδιες πρωταγωνίστριες.  Η Αριάδνη-Παρασκευή Σπανάκη με την Μυρτώ Παπαδοπούλου κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο και η Μελίνα Παππά με την Μαρία Τσαμοπούλου το αργυρό, όπως είχαν κάνει πριν από 15 ημέρες στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που διοργανώθηκε στην Ελλάδα.

Δύο ακόμη σημαντικοί έλληνες ιστιοπλόοι, οι Τέλης Αθανασόπουλος-Δημήτρης Τασσιός πήραν το χάλκινο μετάλλιο στην  κατηγορία 420, διατηρώντας την θέση τους στο βάθρο αφού στο Πανευρωπαϊκό της Αθήνας είχαν κατακτήσει το χρυσό.

Μέσα στο 2017 η Ελλάδα έχει κατακτήσει σε παγκόσμια, ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και το παγκόσμιο κύπελλο 21 μετάλλια.  Οκτώ χρυσά, οκτώ αργυρά και πέντε χάλκινα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου