Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 13 Απριλίου 2021

Εμετικό σκίτσο της Εφημερίδας των Συντακτών για τη δολοφονία του Καραϊβάζ προκαλεί αντιδράσεις

  Εντονες αντιδράσεις έχει ξεσηκώσει σημερινό σκίτσο της Εφημερίδας των Συντακτών για τη δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ.

Στο σκίτσο απεικονίζονται οι εκτελεστές του Γιώργου Καραϊβάζ να βρίσκονται επάνω στο μηχανάκι που χρησιμοποίησαν για τη δολοφονία, με τον συνοδηγό να πυροβολεί, και δίπλα τους έχει τοποθετηθεί ως τρίτος επιβάτης ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης να διαβάζει εφημερίδα και να πίνει καφέ.

Η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη αντέδρασε, κατά την ενημέρωση των συντακτών, λέγοντας: «Δεν ξέρω πώς να σχολιάσω το σκίτσο της ΕΦΣΥΝ. Απαράδεκτο. Το αφήγημα που επιδιώκεται να περάσει ότι η Ελλάδα είναι Κολομβία είναι ανυπόστατο. Να είναι πιο προσεκτική η αντιπολίτευση και ο κ. Τσίπρας».

Έντονη ήταν η αντίδραση και του βουλευτή της ΝΔ, Μπάμπη Παπαδημητρίου, ο οποίος έγραψε: «Η ευθύνη για το άηθες σκίτσο που δημοσίευσε η ‘ΕφΣυν είναι του Ζερβού, αφού στην Ελλάδα του Μητσοτάκη η δημοσιογραφική ελευθερία είναι καλά φυλασσόμενη. Η ανοησία Τσίπρα, κατ’ ουσίαν εμπνευστή του σκίτσου, που αποκαλεί “Κολομβία” τη χώρα, θα κριθεί από τους πολίτες. Βόθρος!»

Από το πρωί στο twitter είναι έντονες οι αντιδράσεις των χρηστών, οι οποίοι τονίζουν πως με το σκίτσο η εφημερίδα συνδέει τη δολοφονία Καραϊβάζ με τον ίδιο τον πρωθυπουργό.

Οι αντιδράσεις στο twitter για το σκίτσο της «ΕΦΣΥΝ»

 

Η ευθύνη για το άηθες σκίτσο που δημοσίευσε η ΕφΣυν είναι του Ζερβού αφού στην Ελλάδα του Μητσοτάκη η δημοσιογραφική ελευθερία είναι καλά φυλασσόμενη. Η ανοησία Τσίπρα, κατ'ουσίαν εμπνευστή του σκίτσου, που αποκαλεί "Κολομβία" την χώρα, θα κριθεί από τους πολίτες. Βόθρος!
Εικόνα
186
28
Αντιγραφή συνδέσμου στο Tweet
 
 
 
ΕφΣυν, Χίος, Βαξεβάνης κατηγορούν τον πρωθυπουργό πως σκότωσε τον Καραϊβάζ. Πως το είχε πει ο Σαμαρας; Τα ακρα ενώνονται. Και συνεργάζονται, λέω εγώ
Εικόνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου