Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

Βουρκάρι Μεγάρων: ...χαμένες είναι οι μάχες που δεν δίνονται!





Δημοσιεύσαμε στην ιστοσελίδα vourkari.blogspot.com, αποσπάσματα από σχετικά ρεπορτάζ στον Αθηναικό και τοπικό τύπο καθώς και αναρτήσεις στο διαδίκτυο που αφορούν τις αποφάσεις του Υπουργείου Περιβάλλοντος για το Βουρκάρι Μεγάρων. Πραγματικά υπήρξε μια εκτεταμένη και πρωτόγνωρη δημοσιότητα για τον υγροβιότοπο των Μεγάρων!
Αυτή είναι άλλωστε μια εικονογραφημένη απόδειξη της σημασίας, σε πανελλήνιο επίπεδο, που έχει ο υδροβιότοπος αυτός της Δυτικής Αττικής!

Τα πρώτα μέτρα στην κατεύθυνση της προστασίας του υγροβιοτόπου του Βουρκαρίου έχουν παρθεί με την απόφαση του Υπουργείου για 9μηνη αναστολή οικοδομικών εργασιών για βιομηχανίες στο Βουρκάρι.
Σε διάψευση των λίγων αυτών στον τόπο μας, ευτυχώς, που θεωρούσαν τις προσπάθειες του "Φορέα" απέλπιδες.


Ας θυμηθούμε για μια φορά ακόμα ότι χαμένες είναι οι μάχες που δεν δίνονται! Εμείς εδώ στον "Φορέα των Συλλόγων για την Προστασία του Βουρκαρίου", με ανανεωμένες δυνάμεις και ισχυρές και βάσιμες πια ελπίδες συνεχίζουμε τον αγώνα!

Ο υγροβιότοπος του Βουρκαρίου θα προστατευτεί και θα αναγεννηθεί! Με τις προσπάθειες και το πείσμα όλων των ενεργών και ευαισθητοποιημένων πολιτών της Μεγαρίδας. Φυσικά και όλων των συμμάχων τους. Όπου και αν βρίσκονται!

Περισσότερα: http://vourkari.blogspot.com/

επίσης:
http://vourkari.blogspot.com/2010/09/blog-post_9078.html
http://vourkari.blogspot.com/2010/09/blog-post_07.html
http://vourkari.blogspot.com/2010/09/blog-post_5467.html
http://vourkari.blogspot.com/2010/09/blog-post_9518.html
http://vourkari.blogspot.com/2010/09/blog-post_01.html
http://vourkari.blogspot.com/2010/08/blog-post_1673.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου