Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

Ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ;

Χαρακτήρα κεντρικής πολιτικής αναμέτρησης έδωσε χθες στις αυτοδιοικητικές εκλογές ο πρωθυπουργός κ. Γ. Παπανδρέου , υπογραμμίζοντας ότι ο «Καλλικράτης» αποτελεί δημοψήφισμα υπέρ ή κατά των μεγάλων αλλαγών που πρέπει να γίνουν στη χώρα. Μιλώντας στη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου, με μοναδικό αντικείμενο την εκλογή νέου Γραμματέα, ο Πρωθυπουργός τόνισε ότι η συγκυρία συμπίπτει με το κλείσιμο ενός πρώτου κύκλου διακυβέρνησης της χώρας από το ΠαΣοΚ, διάστημα κατά το οποίο επιτεύχθηκε ο βασικός στόχος αποτροπής της χρεοκοπίας της χώρας.
ΠΗΓΗ: ΤΟ ΒΗΜΑ

Ε ρε "μαύρισμα" που έχει να φάει το ΠΑΣΟΚ στις εκλογές.  Τι ήθελε και το είπε αυτό ο Γιωργάκης; οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ τι θα πράξουν στις εκλογές; θα του δώσουν το πράσινο φως για την συνέχεια του καταστροφικού αυτού έργου ή θα μαυρίσουν τους υποψήφιους του ΠΑΣΟΚ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου