Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010

ΜΙΑ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ "ΑΠΟΨΗ" ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΣΤΑΜΟΥΛΗ

 
Αγαπητή Μερόπη


Θα μου επιτρέψεις μερικές σκέψεις επί του παραπλεύρως  σχολίου του συνεργάτη σου ( ; )
Ως γνωστόν το μπουζούκι είναι όργανον.Είναι πασιφανές ότι και ο συνεργάτης σου ( ; )  είναι όργανον ( του Φωτίου ). Άρα συνάγεται το συμπέρασμα ότι  ο εν λόγω είναι μπουζούκι, παράφωνο αλλά πάντως μπουζούκι και ανάλογα ποιος ρίχνει την χαρτούρα παίζει και της πενιές του.
Δεν είναι ίδιον της συγκρότησής μου να ανοίγω διάλογο με τέτοια όργανα αλλά ας όψονται οι μέρες όπου στους μπαξέδες φύονται τέτοια παράσιτα και βλίτα . Επιχειρώντας το ανώνυμο αυτό μπουζούκι να κάνει μια εκδούλευση στον εντολέα του,περιέλαβε στην σκυλάδικη σύνθεσή του τον υποψήφιο Δήμαρχο Γρ. Σταμούλη.Και επειδή ως γνωστόν τα σκυλιά γαβγίζουν  γ'αυτούς που τα ταΐζουν προκειμένου να του δώσουν κανένα κόκαλο παραπάνω, γαύγησε στο ρεπερτόριό του εμμέσως πλην σαφώς και  έναν άλλον Σταμούλη άσχετο με τον  υποψήφιο Δήμαρχο.'' Άν είχαν να καταμαρτυρήσουν κάτι εναντίον του Φωτίου, σαν αυτά που έγραφε κάποτε ένας πρώην συνεργάτης του γιατί δεν απευθύνθηκαν στην δικαιοσύνη; '' αναρωτιέται, ( βλέπε επάνω δεξιά ).Πραγματικά ατράνταχτο το επιχείρημα  Αφού δεν τον έπιασε ο εισαγγελέας άρα αθώος! Προφανώς το μπουζούκι αυτό έχει βγάλει την σχολή Σημίτη ο οποίος επί οχτώ χρόνια αυτή την παρτιτούρα πλασάριζε. Όποιος έχει στοιχεία για σκάνδαλα και μίζες να απευθυνθεί στον εισαγγελέα. Είναι η κλασική συνταγή, φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης.Όλοι βέβαια σήμερα γνωρίζουμε για το απίθανο φαγοπότι εκείνων των ημερών και ότι οι πιο στενοί του συνεργάτες, οι ΤσουκατοΜαντέληδες, είναι με το ενάμιση πόδι στην φυλακή.Τό ίδιο πιστεύω ακράδαντα ότι θα συμβεί και με τον κο Φωτίου.Άλλωστε ένα απ' τα πολλά του σκάνδαλα και αρπαχτές βοά !!! Έχει ακουστά μήπως ο εν λόγω μπουζουκτσής για το έργο στην Ν. ΠΕΡΑΜΟ με τίτλο ''αντικατάσταση αμιαντοσωλήνων δικτύου Αγ. Παντελεήμονα; Πως δηλ. ένα έργο 2.000.000 ΕΥΡΩ ( δύο εκατομμύρια ευρώ ), δόθηκε με απευθείας ανάθεση !!!!!!! Ένα σκάνδαλο που κατά παράδοξο τρόπο και παρά της δημόσιες καταγγελίες το μόνο που έγινε ήταν να φιμωθεί ο καταγγέλλων απ' όλα τα τοπικά ΜΜΕ.Φένεται πως ο Αγ. Παντελεήμων δια του εκπροσώπου του κυρίου Φωτίου ήταν πολύ ελεήμων προς πάσαν κατεύθυνση συγκάλυψης.Αλλά επειδή φρονώ ότι η δικαιοσύνη στον τόπο μας μπορεί να αργεί αλλά δεν ξεχνά ,πίσω έχει η αχλάδα την ουρά για τον κο Φωτίου.
Και για να ταυτιστώ κ'εγώ με την επιχειρηματολογία του ανώνυμου αυτού μπουζουκιού αντιστρέφω την ερώτηση. Ο εκλεκτός σου κος Φωτίου όταν καταγγέλλονταν αυτές και άλλες απάτες του, συνεντευξιαζόμενος σε όλες της τοπικές εφημερίδες βεβαίωνε ότι είχε ήδη υποβάλει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση εναντίον του συγκεκριμένου πρώην συνεργάτη του, προκειμένου όπως έλεγε να του δώσει την ευκαιρία να αποδείξει στον εισαγγελέα της καταγγελίες του. Τρεισήμισι χρόνια τώρα και άκρα του τάφου σιωπή  επ' αυτού.Γιατί λοιπόν κατά την γνώμη του παραπολιτικού μπουζουκιού σου, αγαπητή Μερόπη δεν έπραξε ο κος Φωτίου αυτό που διατυμπάνιζε ;
Και κάτι τελευταίο εκείνο το ''δεν χρειάζεται να σαρώνει κηδείες και μνημόσυνα'' άστο καλύτερα γιατί ο εκλεκτός σου το έχει ξεφτιλίσει αυτό.



Παρά την εκτίμηση που τρέφω στο πρόσωπό σου αγαπητή Μερόπη ,ξέρω πως και αυτή την φορά δεν θα δημοσιεύσεις το κείμενο αυτό. Όποιος όμως άλλος θέλει μπορεί να το αναπαραγάγει.
 ΒΑΓΓ. ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου