Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

Εκδηλώσεις στο Μελί, αλλά ποιος πληρώνει αλήθεια;



Ωραίες οι εκδηλώσεις μνήμης στο Μελί που ξεκίνησαν την Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου και ολοκληρώνονται αύριο Κυριακή με μουσική συναυλία, στην οποία συμμετέχουν η Αθηναϊκή Κομπανία και η Αγγελική Κονιτοπούλου.
Αναγκαίες;
Απαντάμε ΝΑΙ και επικροτούμε το Σύλλογο "Αγιος Ιωάννης ο Θεολόγος" που διοργανώνει κάθε χρόνο τις εκδηλώσεις αυτές.
Όμως τίθεται ένα ερώτημα και οφείλουν κάποιοι "άρχοντες" να απαντήσουν χωρίς υπεκφυγές και αναδιπλώσεις.
Σε περίοδο οικονομικής ύφεσης, ποιος πληρώνει το κόστος όλων αυτών των εκδηλώσεων;
Ο Δήμος,  Ο Νομάρχης, κάποιος χορηγός;
Η αφίσα αναφέρει τον Δήμο Μεγάρων και τη Νομαρχία Δυτ. Αττικής.
Καλά ο Δήμος επιχορηγεί το σύλλογο για τη δραστηριότητα του. Κάποτε να μάθουμε και το ποσό έτσι;
Ο Νομάρχης που μας γύρισε την πλάτη του απαξιωτικά, περιφρονώντας 35.000 κατοίκους και δεν διοργάνωσε ΟΥΤΕ ΜΙΑ εκδήλωση το καλοκαίρι, ξαφνικά έλυσε το οικονομικό πρόβλημα και στέλνει την κομπανία στο Μελί;
Υπάρχει ιδιαίτερος λόγος που επέλεξε αυτή τη συνοικία, αδιαφορώντας για όλες τις άλλες;
Νομάρχη, δεν εκλέγεσαι μόνο απο τους Μελιώτες, αλλά και απο τους Αγιανιώτες, τους Καμαριώτες, απο τους Λιακούς, απο την Έξω Βρύση, απο την Κινέτα, απο τη Βλυχάδα ...
να μη το ξεχνάς! 
 
Πηγή: www.megaritiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου