Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

18 Υπερήφανα ΟΧΙ από τους Εθνικιστές- Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου

Την περασμένη εβδομάδα έλαβαν χώρα στο κοινοβούλιο δύο κρίσιμες και σημαντικές ψηφοφορίες, στις οποίες οι εκπρόσωποι του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών τίμησαν στο ακέραιο την εμπιστοσύνη των εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων στις τελευταίες εκλογές και καταψήφισαν τις προτάσεις της μνημονιακής συγκυβέρνησης, προτάσεις ολέθριες για το
μέλλον του Έθνους. Απόλυτα συνεπείς με ό,τι προεκλογικά είχαμε εξαγγείλει υπερασπιστήκαμε με σθένος τις θέσεις, τις θέσεις και τα Ιδεώδη των Εθνικιστών και καταψηφίσαμε και το νέο Μνημόνιο της υποταγής και τον προϋπολογισμό. Στις συνεδριάσεις αυτές είχα την τιμή να διατυπώσω τις θέσεις κάθε Χρυσαυγίτη και κάθε Χρυσαυγίτισσας σε ολόκληρη τη χώρα. Από τις ομιλίες μου αυτές, τις οποίες φυσικά δεν θα δείτε δημοσιευμένες σε καμμία εφημερίδα, σας παραθέτω τα παρακάτω αποσπάσματα:

ΤΕΤΑΡΤΗ 7 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012: «ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ – Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ»

«Το σημερινό πολυνομοσχέδιο, το Μνημόνιο 3, προβλέπει ότι το 2013 θα είναι μια πολύ σκληρή, για τους εργαζόμενους, χρονιά και οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι όλων των ταμείων θα κληθούν να πληρώσουν μέτρα ύψους 9,3 δις ευρώ. Πώς ζητάει η κυβέρνηση αυτές τις θυσίες όταν, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, δεν έχει γίνει τίποτα για το περίφημο «πόθεν έσχες», για τις περίφημες σπατάλες, ούτε ακόμη απολογισμός των Olympic Games του 2004 δεν έχει γίνει. Πώς ζητάει αυτές τις θυσίες από τον Λαό; …
Δεν πάνε πολλές μέρες που ενόψει της σημερινής ψηφοφορίας, κρίσιμης και ιστορικής λένε κάποιοι, ο κ. Σαμαράς μιλώντας στους βουλευτές του είπε: «Αρχίσαμε μια αληθινή εκστρατεία για το χτύπημα της λαθρομετανάστευσης. Η εικόνα αλλάζει παντού. Κυρίως στα κέντρα των πόλεων που είχαν καταληφθεί από λαθρομετανάστες και είχαν παραδοθεί στις παράνομες δραστηριότητές τους. Η ανακατάληψη των πόλεων μας, που είχαμε υποσχεθεί, άρχισε». Φαίνεται πως κάποιοι παραπληροφορούν τον κ. Σαμαρά. Δεν νομίζω ότι από μόνος του, συνειδητά, λέει τέτοια εξωφρενικά πράγματα…»

ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΩΡΟΚΩΣΤΑΙΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΣΤΟ… ΔΝΤ!

«Για την Ιστορία, γιατί η Ιστορία διδάσκει, η Ψωροκώσταινα ήταν μια ζητιάνα που είχε βρεθεί πρόσφυγας από το Αϊβαλί στα 1826 στο Ναύπλιο… Στα 1826, λοιπόν, η Ιερά Πόλις, το Μεσολόγγι, ψυχομαχούσε και γινόταν έρανος γιατί δεν υπήρχαν χρήματα για πολεμοφόδια και τρόφιμα. Αυτό, δύο χρόνια μετά από το 1824 όταν είχαμε πάρει το πρώτο δάνειο του Αγώνα, που το λεηλάτησαν. Τώρα το λεηλάτησαν οι εργολάβοι και οι διάφοροι «ημέτεροι», τότε ήταν άλλοι όπως ο Γκούρας, που έλεγε ότι έχει και έπαιρνε λουφέδες για 12.000 στρατιώτες ενώ είχε 2.000-3.000. Το είχαν λεηλατήσει, λοιπόν, το δάνειο, όπως λεηλάτησαν τόσα και τόσα δάνεια… Η Ψωροκώσταινα, λοιπόν τότε, η ζητιάνα έβγαλε την ασημένια της βέρα και ένα γρόσι και τα έβαλε για το Μεσολόγγι. Ναι, ο Ελληνικός Λαός είναι αποφασισμένος για θυσίες αλλά ποιο είναι το Μεσολόγγι της συγκυβέρνησης; Το ΔΝΤ και οι παγκόσμιοι τοκογλύφοι;
Αυτές τις θυσίες, να ξέρουν, ότι δεν πρόκειται να τις κάνει ο Ελληνικός Λαός και ότι θα τον βρουν απέναντι τους. Εάν νομίζουν, επίσης, ότι με την εξαθλίωση και τον οικονομικό όλεθρο θα υποτάξουν έναν γενναίο Λαό, όπως ο Ελληνικός, κάνουν λάθος. Και θα το διαπιστώσουν σύντομα. Ό,τι και να υπογράψουν, ό,τι και να ψηφίσουν, η Ελλάδα δεν πωλείται γιατί είναι Ιδέα, είναι ένα Έθνος με χιλιάδων ετών Ιστορία. Δεν μπορούν να την αγοράσουν με το χρυσάφι όλου του κόσμου οι παγκόσμιοι τοκογλύφοι και οι Φράγκοι συνεταίροι τους.»

«ΘΕΛΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΟΝΑΤΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ»

«Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, πιστή στην γραμμή της, συνεπής με την Ιδεολογία και τις πολιτικές της Αρχές, θα καταψηφίσει τα μέτρα. Μέτρα, τα οποία δεν οδηγούν στην σωτηρία της Πατρίδας…
Αυτό που προπαντός θέλουν με την οικονομική εξαθλίωση, -γιατί όπως λέει ο Πλάτων, «το ίδιο διαφθείρει και η μεγάλη ένδεια και ο μεγάλος πλούτος»-, αυτό που προπαντός θέλουν είναι να γονατίσουν τον Λαό και να παραδοθεί χωρίς μάχη στην εξουσία των ξένων… Ο Ελληνισμός πέρασε και άλλες δύσκολες στιγμές, ακόμη δυσκολότερες, τραγικές και επιβίωσε. Ο μεγάλος εχθρός δεν είναι η οικονομική χρεοκοπία. Είναι η πολιτική και ηθική χρεοκοπία. Αυτό που έχουν ανάγκη σήμερα όλοι οι αληθινοί Έλληνες και Ελληνίδες αυτού του τόπου είναι να μην τα παρατήσουν, είναι να μην γονατίσουν. Χρειάζεται μια Εθνική αναγέννηση με όλο τον Λαό ενωμένο, και ας αφήσουν τα παραμύθια περί εμφυλίου. Ο εχθρός δεν βρίσκεται εντός των πυλών, είναι οι παγκόσμιοι τοκογλύφοι που θέλουν να λεηλατήσουν την Χώρα. Θα έλθει αυτή η ώρα. Και τότε και τα μνημόνια της υποταγής θα πεταχτούν, σαν άχρηστα χαρτιά κάποιων μοιραίων ανθρώπων ανάξιων των περιστάσεων, στον σκουπιδοτενεκέ της Ιστορίας.»

ΚΥΡΙΑΚΗ 11 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012: ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ

«…H σημερινή συζήτηση και η ψηφοφορία η οποία θα ακολουθήσει έχει θέμα τον Προϋπολογισμό του 2013. Δεν θεωρώ τυχαίο και δεν είναι ότι η συζήτηση αυτή και η ψηφοφορία ακολουθεί την συζήτηση και ψηφοφορία, η οποία έγινε την Τετάρτη για το «Μνημόνιο ΙΙΙ». Δεν αποτελεί, λοιπόν, ο Προϋπολογισμός του 2013 παρά μία έκφραση αυτού ακριβώς το οποίο ψηφίστηκε την Τετάρτη. Γνώμη δική μου, γνώμη των Ελλήνων εθνικιστών τους οποίους έχω την τιμή να εκπροσωπώ είναι ότι από την πρώτη στιγμή, όταν ήρθαν εδώ οι ελεγκτές των δανειστών μας, θα έπρεπε αντί να υπάρχουν άλλες κόκκινες γραμμές, να υπάρχουν δύο κόκκινες γραμμές: μία για την εθνική άμυνα και μία για την δημόσια τάξη. Θεωρώ απαράδεκτο ότι μέσα σε αυτό τον Προϋπολογισμό και ότι για χάρη του μνημονίου έγιναν δραματικές μειώσεις, οι οποίες αποδυναμώνουν την ένοπλη δύναμη του έθνους και τη δυνατότητα του κράτους να αποκαταστήσει τη δημόσια τάξη.
Είναι απαράδεκτο να υπάρχουν άνθρωποι σε δεύτερες θέσεις πολιτικές οι οποίοι να αμείβονται περισσότερο απ’ όσο αμείβεται ένας ιπτάμενος της Πολεμικής μας Αεροπορίας ή ένας αξιωματικός, ο οποίος υπηρετεί στα σύνορα.
Είναι απαράδεκτο να υπάρχουν μειώσεις σε ζητήματα δημοσίας τάξεως όταν στη χώρα μας καλπάζει η εγκληματικότητα… Και όλα αυτά τη στιγμή που εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες βρίσκονται στην πατρίδα μας και σίγουρα έχουν μεγάλο μερίδιο στην άνοδο της εγκληματικότητας…
Η Ελλάδα μπήκε το 1981 στην Ευρωπαϊκή Ένωση με πολλά όνειρα, με πολλούς σκοπούς, πολλούς στόχους. Ένα απ’ αυτά που ελέχθησαν ήταν ότι παύει η τουρκική απειλή. Δεν έπαψε τη τουρκική απειλή. Αντιθέτως στη διάρκεια κατά την οποία ήμασταν στην Ευρωπαϊκή Ένωση ήρθε και το casus belli για την επέκταση των χωρικών μας υδάτων. Η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν είναι ιδέα. Δεν προέκυψε από μια ιδεολογική συγγένεια, όπως προέκυψαν, αν θέλετε, τα κράτη του ανατολικού μπλοκ. Ήταν μια εμπορική συμφωνία. Ήταν ένα εργαλείο. Και έτσι έπρεπε να το χρησιμοποιήσουμε. Εμείς το χρησιμοποιήσαμε εντελώς αντίθετα. Όχι για να αναδημιουργήσουμε την ελληνική οικονομία αλλά για να την καταστρέψουμε… Εξαφανίστηκαν οι ελληνικές βιομηχανίες όλες. Εξαφανίστηκε η βιοτεχνία. Τσακίστηκε η ελληνική οικονομία.

«ΕΥΡΩ Ή ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ;»

«Πάνω στο θέμα αυτό λοιπόν τίθεται εκβιαστικά ένα δίλημμα. Έχουν υπάρξει και διάφοροι όροι. Συμμορία της δραχμής. Τι είναι η δραχμή δηλαδή; Καμιά καταραμένη λέξη; Τέσσερις χιλιάδες χρόνια ελληνικής ιστορίας είχαμε χωρίς το ευρώ. Δεν υπήρχαμε σαν έθνος; Αν, λοιπόν, το δίλημμα είναι ευρώ ή δραχμή να το συζητήσουμε. Αν είναι ευρώ ή ελεύθερη Ελλάδα, εμείς, οι εθνικιστές της Χρυσής Αυγής είμαστε με την Ελλάδα και όχι με το ευρώ. Το ξεκαθαρίζω αυτό. Γιατί όπως δείχνουν τα πράγματα το πράγμα έχει φτάσει πλέον σε ένα σημείο όπου έχει γίνει εθνικό ιδανικό η παραμονή στο ευρώ, αλλιώς καταστρεφόμαστε…
Μιλούμε περί κοινοβουλευτικών ηθών και κατά κανόνα κατηγορείται η Χρυσή Αυγή γι’ αυτό. Θέλω να ενημερώσω όσους δεν το γνωρίζουν ότι αυτές εδώ οι καρέκλες είναι εδώ πακτωμένες μετά το 1974 και ήταν το πρώτο που έγινε. Γιατί πριν το 1967 που ήταν κινητές έπεφταν καρεκλιές σ’ αυτήν εδώ την Αίθουσα και δεν υπήρχε Χρυσή Αυγή, όπως γνωρίζετε πολύ καλά. Λέει μια λέξη ένας Βουλευτής της Χρυσής Αυγής; Ιερή αγανάκτηση. Λένε τα χίλια μύρια όσα άλλοι - μέχρι και βιβλίο είχαν πετάξει προ μηνών στο Προεδρείο- και δεν τρέχει τίποτα. Τελικά τι φοβάστε από τη Χρυσή Αυγή; Δεν έχουμε τεθωρακισμένες μεραρχίες. Δεν έχουμε σκοπό να κάνουμε πραξικόπημα. Εδώ στη Βουλή είμαστε. Εκφράζουμε μια πολιτική θέση με την οποία μπορεί να είστε εντελώς αντίθετοι αλλά επιτέλους το φρόνημα δε διώκεται. Και είστε υποχρεωμένοι πιστεύω αυτό να το σεβαστείτε. Εμείς δηλώνουμε υπερήφανα ότι είμαστε Έλληνες εθνικιστές και αντικαπιταλιστές και αντιμαρξιστές…
Αυτά είχα να πω και να δηλώσω ότι εμείς οι Έλληνες εθνικιστές της Χρυσής Αυγής θα καταψηφίσουμε τον Προϋπολογισμό στο σύνολό του»

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου