Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Άλμα της Χρυσής Αυγής και πρωτιά Σύριζα σε δημοσκόπηση της Pulse !

Καλπάζει συνεχώς η Χρυσή Αυγή: 13,5% σε δημοσκόπηση της PulseΝέα δημοσκόπηση δημοσιεύτηκε προκειμένου να χαρτογραφήσει το πολιτικό σκηνικό πριν την εφαρμογή των νέων μέτρων. Την δημοσκόπηση διεξήγαγε η εταιρία Pulse για λογαριασμό της εφημερίδος «6 Μέρες».
Στην δημοσκόπηση αυτή φαίνεται ότι η Χρυσή Αυγή είναι η πολιτική δύναμη του μέλλοντος για την Ελλάδα και συντόμως θα είναι δεύτερο κόμμα, παρότι μέχρι στιγμής έρχεται φαινομενικά τρίτη πίσω από την καταρρέουσα "Νέα Δημοκρατία".
Συγκεκριμένα τα ποσοστά που δίδονται από την δημοσκόπηση, μετά την απαραίτητη αναγωγή, είναι τα εξής:
ΣΥΡΙΖΑ 26%
Νέα Δημοκρατία 21,5%

Χρυσή Αυγή 13,5%

Αν. Έλληνες 7,5%

ΠΑΣΟΚ 6,5%

ΚΚΕ 5,5%

ΔΗΜΑΡ 4%

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου