Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

Ξεπουλάνε την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ για την δόση

Τα ξεπουλημένα μνημονιακά ΜΜΕ δεν έχουν κάνει καμία αναφορά στις κρυφές διαπραγματεύσεις της Ελληνικής Κυβέρνησης με την ΠΓΔΜ (Σκόπια) και το ειδικό μεσολαβητή Μάθιου Νίμιτς. Πληροφορίες θέλουν το Νίμιτς την Δευτέρα να παρέδωσε και στις δύο πλευρές προτάσεις που αφορούν την ονομασία της ΠΓΔΜ και ρητή
εντολή στην Ελληνική πλευρά "Βρείτε τα πριν τα Χριστούγεννα για να πάρετε την δόση" Εκεί οφείλετε η πίεση του ΔΝΤ και η μη εξεύρεση λύσης ακόμα για την δόση. Είναι γνωστό ότι η ΗΠΑ θέλουν να βρουν άμεσα λύση στο θέμα της ονομασίας και πόσο πολύ τους πείραξε το βέτο που άσκησε η Αθήνα στην Ρουμανία για την ένταξη της ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ και ήταν ένας από τους βασικούς λόγους της πτώσης της τότε κυβέρνησης για να οριστεί ουσιαστικά νέος πρωθυπουργός ο δικός τους Παπανδρέου και να οδηγήσει την χώρα στον μηχανισμό στήριξης. Μηχανισμός που αυτή την ώρα καλείτε να κάνει και την δουλειά του όχι μόνο σε θέματα που αφορούν τα εσωτερικά της χώρας αλλά να δώσει γραμμή και στην εξωτερική πολιτική. Είναι σαφές πως αφού οι δανειστές δοκίμασαν την αντοχή και την υποτέλεια των μέχρι τώρα ελληνικών κυβερνήσεων που ουσιαστικά αυτοί πατρονάρουν, τώρα βλέποντας ότι οι εφεδρείες προθύμων φτάνουν στο τέλος και αφού ο Τσίπρας δεν τους εμπνέει ουδεμία εμπιστοσύνη από την στιγμή που δεν μπορεί να ελέγξει ούτε κάν το εσωτερικό του κόμματος του, παίζουν το τελευταίο τους χαρτί με την ΠΓΔΜ και ουσιαστικά επιβάλουν λύση στο θέμα του ονόματος με αντάλλαγμα το ναι του ΔΝΤ για την εκταμίευση τη δόσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου