Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Ρολόι η ανεμυστήρας???

Πεθαίνει ο Κίτσος και πάει στον παράδεισο. Εκεί βλέπει ένα μέρος γεμάτο ρολόγια και ρωτάει έναν άγγελο : - «Γιατί είναι όλα αυτά τα ρολόγια εδώ»; - «Ά, κάθε ρολόι μετράει τη διαφθορά μιας χώρας», λέει ο άγγελος. «Όσο πιο γρήγορα κινούνται οι δείκτες τόσο πιο μεγάλη είναι διαφθορά της". Κοιτάει ο Μήτσος τα ρολόγια, βλέπει της Αμερικής και οι δείκτες του κινούνταν κανονικά. Βλέπει τη ς Γερμανίας, σχεδόν το ίδιο. Βλέπει της Ιταλίας και οι δείκτες κινούνταν ελάχιστα πιο γρήγορα. Ψάχνει για το ρολόι της Ελλάδας αλλά δεν το βρίσκει πουθενά. Ρωτάει τον άγγελο: - «Ρε άγγελε, το ρολόι της Ελλάδας, πού είναι»; Άγγελος : - «Το ρολόι της Ελλάδας το πήρε ο θεός για ανεμιστήρα»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου