Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Όλη η αλήθεια για τους Τούρκους κομάντος στα Ίμια - Ποιοι τους θέλουν όλους νεκρούς ενώ δεν είναι!

Επειδή τον τελευταίο καιρό έχουν γραφτεί πολλά στον ελληνικό Τύπο αλλά κυρίως σε διάφορες ιστοσελίδες...
πως έχουν πεθάνει όλοι ο Τούρκοι κομάντος που είχαν ανέβει στα Ιμια το 1996 πρέπει να αποκαλύψουμε κάποια πράγματα.
Αυτή η είδηση δεν αληθεύει. Το OnAlert αποκαλύπτει κάποιες λεπτομέρειες. Ας αποκαλύψουμε πως οι επικεφαλείς των δυο ομάδων κομάντος είναι έγκλειστοι στις φυλακές της Τουρκίας!

Οι επικεφαλείς της ομάδας των ειδικών δυνάμεων Ερτζάν Κιρέτσεπε και Αλί Τουρκσέν που είχαν εισβάλλει στα Ιμια κατηγορούνται για συμμετοχή σε παρακρατικές και παραστρατιωτικές οργανώσεις.

Ο Κιρέτστεπε με τις κατηγορίες συμμετοχής στο σχέδιο συνωμοσίας «Βαριοπούλα» και ο Τουρκσέν με την υπόθεση όπλων που είχαν βρεθεί θαμμένα στην περιοχή Ποϊράζκοϊ της Κων/πολης.

Την τραγική νύχτα των Ιμίων οι Τούρκοι είχαν φτάσει στα νησιά με δυο φουσκωτά τα οποία είχαν από 6 άνδρες των ειδικών δυνάμεων. Στο ένα επικεφαλής ήταν ο Κιρέτστεπε ο οποίος πριν από λίγα χρόνια συνταξιοδοτήθηκε με το βαθμό του πλοιάρχου ενώ στο άλλο ήταν ο Τουρκσέν ο οποίος είναι εν ενεργεία α με το βαθμό του ανθυποπλοιάρχου. Το 1996 και οι δυο τους είχαν το βαθμό του ανθυποπλοιάρχου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου