Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Αίσχος: Οκτώ χιλιάδες € για να λύνει σταυρόλεξα στη βουλή...

Τον κύριο στη φωτογραφία τον πληρώνουμε γύρω στα 8 χιλ. € για να κάθεται στα έδρανα της βουλής και να λύνει σταυρόλεξα...
Αν ήταν ιδιωτικός υπάλληλος και ο εργοδότης του τον έπιανε να κάνει το ίδιο σήμερα θα έψαχνε για δουλειά.. Αν λοιπόν του αρέσουν τόσο τα σταυρόλεξα, ας πάει σπίτι του να κάθεται και να τα λύνει με την ησυχία του. Δεν τον ψήφισαν οι Έλληνες για να κοπροσκυλιάζει την ώρα που βρίσκεται μέσα στο χώρο εργασίας του.

Φανταστείτε σε πόση υπόληψη έχουν τα έδρανα και τον χώρο της βουλής ορισμένοι "δημοκράτες" πολιτικοί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου