Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

Τελικά, «το σωματίδιο του Θεού» υπάρχει!

Όταν το 1871 ο Δαρβίνος εξέδωσε την «Καταγωγή του Ανθρώπου» όπου υποστήριξε ότι ο άνθρωπος προήλθε από τον πίθηκο, ανατρέποντας τη θεωρία περί Θείου σχεδίου, η Εκκλησία τον κατηγόρησε ως βλάσφημο… Η θεωρία του....
Δαρβίνου αποτέλεσε μέγα άλμα στις φυσικές επιστήμες, ενώ ακόμη σήμερα, η θεωρία του αντιμάχεται αυτή της Δημιουργίας. Ποιος λοιπόν θα πίστευε ότι μετά από εκατοντάδες χρόνια αντιπαλότητας, μεταξύ Επιστήμης και Θρησκείας, όπου η δεύτερη φοβόταν ότι η πρώτη επιχειρεί να σκοτώσει το Θεό, η Επιστήμη θα προσκόμιζε την πιο σοβαρή απόδειξη της ύπαρξης του Θεού.

Πριν λίγες μέρες οι επιστήμονες του CERN επιβεβαίωσαν την ύπαρξη του μποζόνιου του Χιγκς ή αλλιώς του «σωματιδίου του Θεού»! Το συμπέρασμα προέκυψε από την συστηματική ανάλυση των αποτελεσμάτων που συνέλλεξαν από τα τρισεκατομμύρια συγκρούσεις πρωτονίων στον μεγάλο Επιταχυντή Αδρονίων του CERN. Το «σωματιδίου του Θεού» συναρτά την ύπαρξή του με ένα πεδίο, από το οποίο όταν διέρχονται υποατομικά σωματίδια, αποκτούν μάζα. Με αυτή τη διαδικασία γεννήθηκαν οι γαλαξίες, οι πλανήτες και το σύμπαν. Η ανίχνευση του μποζονίου είναι πολύ δύσκολη καθώς η ευκαιρία παρουσιάζεται μία φορά ανά ένα τρισεκατομμύριο συγκρούσεις πρωτονίων! Όπως άλλωστε συμβαίνει και με το Θεό. Θέλει πολύ κόπο για να τον συναντήσεις!


 http://rizopoulospost.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου