Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

Άγρια συμπλοκή μεταξύ Αλβανών στη Λέσβο

Τέσσερα άτομα στο νοσοκομείο και επτά στο κρατητήριο είναι το αποτέλεσμα άγριας συμπλοκής μεταξύ Αλβανών υπηκόων που σημειώθηκε χθες Παρασκευή βράδυ, σε καφενείο στα Βασιλικά Λέσβου.

Σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες, συνελήφθησαν στα Βασιλικά της Λέσβου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πολιχνίτου Λέσβου, επτά υπήκοοι Αλβανίας ηλικίας από 27 έως 54 ετών, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης και της παράβασης της νομοθεσίας «περί όπλων» και «περί αλλοδαπών».

Ειδικότερα, το βράδυ της Παρασκευής 29-03-2013, καφενείο στην παραπάνω περιοχή, οι αλλοδαποί, συνεπλάκησαν μεταξύ τους για προσωπικής φύσης διαφορές, με συνέπεια τον τραυματισμό τεσσάρων από αυτούς.

Σε έρευνα που τους έγινε, βρέθηκαν στην κατοχή τους ένα μαχαίρι και τμήματα από ξύλινες καρέκλες τα οποία κατασχέθηκαν. Δύο αλλοδαποί από τους συλληφθέντες διαμένουν παράνομα στη χώρα. Οι τραυματισθέντες μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Μυτιλήνης. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Πολιχνίτου.

attikipress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου