Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

Βρέθηκε απολίθωμα ηλικίας 195 εκατομμυρίων ετών

Γεωλόγος το ανακάλυψε μέσα στη λάσπη
Ένα απολίθωμα ερπετού ηλικίας 195 εκατομμυρίων ετών ανακαλύφθηκε στην περιοχή Jurassic Coast της Μεγάλης Βρετανίας, που έχει χαρακτηριστεί ως Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς από την Ουνέσκο.

Ο γεωλόγος Richard Edmonds ανακάλυψε ένα απολίθωμα ιχθυόσαυρου –ένα πλάσμα που έμοιαζε με δελφίνι- μήκους 45,72 εκατοστών μέσα στη λάσπη.

Αρχικά δεν πρόσεξε κάτι ιδιαίτερο και λίγο έλειψε να αγνοήσει εντελώς το κομμάτι που εξείχε από τη λασπωμένη περιοχή. Όταν πλησίασε όμως διαπίστωσε ότι ήταν ένα καλοδιατηρημένο απολίθωμα από το σαγόνι ενός ιχθυόσαυρου.

Μάλιστα, θεωρείται ότι είναι καλύτερο από αυτά που βρίσκονται στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας, καθώς το στόμα του είναι ανοιχτό, αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mail.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου