Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

Κουίκ: Αυτή η Βουλή είναι για τα μπάζα

«Μας έχετε καταντήσει βουλευτές γλάστρες»
Ανέβηκαν οι τόνοι στη Βουλή, μετά την πρόταση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Νότη Μαριά, να αποστείλει επιστολή σε όλους τους αντιμνημονιακούς βουλευτές, καλώντας τους να αποχωρήσουν το Μάιο από το Κοινοβούλιο.

«Μας έχετε καταντήσει βουλευτές γλάστρες», είπε από το βήμα της Βουλής, ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Τέρενς Κουίκ, τονίζοντας ότι «αυτή η Βουλή είναι για τα μπάζα».

«Έχω μετατραπεί αρκετές φορές σε βουλευτή μαριονέτα, σε βουλευτή γλάστρα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Κουίκ.

Οι δηλώσεις του κ. Κουίκ προκάλεσαν την αντίδραση του αντιπροέδρου της Βουλής, Γιώργου Καλαντζή, ο οποίος υπογράμμισε: «Τότε γιατί παραμένετε βουλευτής; Όποιο χώμα και να αλλάξετε, γλάστρα θα μείνετε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου