Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 28 Απριλίου 2013

HUFFINGTON POST."Οι Γερμανικές Ανεξόφλητες Αποζημιώσεις του Β' Παγκοσμίου Πολέμου στην Ελλάδα: Μια Κηλίδα στο Διεθνές Νομικό Σύστημα"

Στο τέλος του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου η Ελλάδα είχε χάσει το 13% του πληθυσμού της, περισσότερα από 1700 χωριά και πόλεις είχαν καεί, οι περισσότεροι από τους κατοίκους αυτών είχαν εκτελεστεί από τους Γερμανούς κατακτητές και η χώρα έμοιαζε σχεδόν σαν ένας σωρός από συντρίμμια.
Και πάνω απ΄ολα, ενώ οι υπο κατοχή Έλληνες, πέθαιναν κατά χιλιάδες από την πείνα, η Γερμανία ανάγκασε την Ελλάδα να της παράσχει ένα επαχθές δάνειο,αξίας $ 3.5 δισεκατομμυρίων, το οποίο εξακολουθεί να παραμένει απλήρωτο. Επιπλέον, από την καλά τεκμηριωμένη αγωγή αποζημιώσεως πολέμου, αξίας 14 δισεκατομμυρίων δολαρίων, η οποία  υποβλήθηκε από την Ελλάδα στη Διάσκεψη των Παρισίων το 1946, μόνο τα 7.1 δίς δολάρια, έγιναν επίσημα αποδεκτά, που παραμένουν σε εκκρεμότητα μέχρι και σήμερα.

Ο Μουσολίνι παραπονέθηκε στον υπουργό του των Εξωτερικών, Κόμη Τσιάνο ότι «οι Γερμανοί έχουν πάρει από τους Έλληνες ακόμη και τα κορδόνια των παπουτσιών τους».

Η Γερμανία, η οποία ισχυρίζεται ότι είναι ένθερμος υποστηρικτής των κανόνων δικαίου, πρέπει να αναλάβει την ευθύνη, να διευθετήσει τις υποχρεώσεις της προς την Ελλάδα και να κλείσει αυτό το σκοτεινό κεφάλαιο της ιστορίας της.

Θεμελιώδη ερωτήματα: Θα επιτρέψουμε στην Γερμανία να επικαλεστεί ασυλία για τα φρικτά μαζικά εγκλήματα και θα λεκιάσουμε τα βιβλία της ιστορίας του παγκόσμιου νομικού μας συστήματος, ή θα ενωθούμε στον αγώνα μας για ισότητα και δικαιοσύνη;

http://lefteria-news.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου