Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

Μαθήματα ανθρωπιάς από μαθητές στα Χανιά

e0ff8bc223a8e04f7259f01b5a129a8a_XL
Μια συγκινητική προσπάθεια ξεκίνησαν μαθητές από την Κίσσαμο Χανίων, οι οποίοι έστησαν μια εικονική – συνεταιριστική επιχείρηση για να κατασκευάσουν και να πουλήσουν αιθέρια έλαια με τα έσοδα να διατίθενται για παιδιά που πάσχουν από καρκίνο.
Οι μαθητές του ΕΠΑΛ Κισσάμου στο πλαίσιο του προγράμματος του «Σωματείου Επιχειρηματικότητας Νέων» επεξεργάστηκαν θεραπευτικά βότανα της Κρήτης, δημιούργησαν αιθέρια έλαια, τα απόσταξαν, τα έβαλαν σε μπουκαλάκια και τα πωλούν με τα έσοδα να πηγαίνουν αποκλειστικά στον σύλλογο «Ορίζοντας» για
τα παιδιά που πάσχουν από καρκίνο.
Τα βότανα που χρησιμοποίησαν ήταν λεμονόχορτο, ευκάλυπτος, δάφνη, φασκόμηλο, μέντα, ρίγανη, δάφνη και μυρτιά, ενώ η επιχείρηση παρουσιάστηκε το πρωί της Παρασκευής στο Επμελητήριο Χανίων.
Από την περιοχή της Κισσάμου τα παιδιά συνέλεξαν τα βότανα, τα απόσταξαν σε ειδική μονάδα στον Αποκόρωνα και στη συνέχεια «άνοιξαν» τα φτερά τους στο διαδίκτυο, δημιουργώντας ιστοσελίδα για την προώθησή τους.
flashnews
Πηγή: Καλά Νέα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου