Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 28 Απριλίου 2013

Χρυσά για Κοσμίδη και Πετρούνια

Το χρυσό μετάλλιο στο έδαφος πήρε ο Λευτέρης Κοσμίδης στην Λιουμπλιάνα, όπου διεξάγεται το Παγκόσμιο Κύπελλο ενόργανης γυμναστικής.

Ο Λευτέρης Κοσμίδης πανηγύρισε ακόμα μία πρωτιά. Ο Έλληνας πρωταθλητής συγκέντρωσε 15,125 βαθμούς με βαθμό δυσκολίας 6,5 και βγήκε νικητής στο ντέρμπι με τον Αμερικανό Αλεξάντερ Ναντούρ, ο οποίος μάζεψε 15,075 βαθμούς. Τρίτος βγήκε ο Καναδός Σκοτ Μόργκαν.

Ο Κοσμίδης πήρε το χρυσό μετάλλιο σημειώνοντας ακόμα μια μεγάλη επιτυχία για την ελληνική γυμναστική. Παράλληλα, το τρίτο του χρυσό μετάλλιο κατέκτησε και ο 24χρονος Λευτέρης Πετρούνιας στο αγώνισμα των κρίκων, με 15,650 βαθμούς και συντελεστή δυσκολίας 7,00) ενώ ακολούθησαν ο Φινλανδός Μάρκου Βάχτιλα (14,725 β.) και ο Αμερικανός Αλεξάντερ Ναντούρ (14,650 β.)

http://www.4news.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου