Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 21 Ιουλίου 2013

“Καλοκαιρινός εφιάλτης” για τον Τσίπρα ο Λαφαζάνης

Σε καλοκαιρινό εφιάλτη για τον Αλέξη Τσίπρα, εξελίσσεται ο Παναγιώτης Λαφαζάνης ο οποίος όπως φαίνεται δεν θα τον αφήσει σε χλωρό κλαρί. Επιβεβαιώνοντας ότι η εσωκομματική αντιπολίτευση είναι ισχυρή στον ΣΥΡΙΖΑ, κατά τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής για την εκλογή του νέου γραμματέα, η ομάδα των Λαφαζανικών της Αριστερής πτέρυγας ψήφισε λευκό. Συγκεκριμένα γραμματέας της ΚΕ εκλέχθηκε ο Δημήτρης Βίτσας, με 129 ψήφους υπέρ, 63 λευκά και 2 άκυρα. Αυτό σημαίνει και πάλι ότι ένας στους 3 της Κεντρικής Επιτροπής ελέγχεται από τον Π. Λαφαζάνη ο οποίος κι έδωσε την εντολή για το λευκό.

Όσο κι αν προσπαθούν οι Προεδρικοί του Αλέξη να εμφανίσουν ένα ειδυλιακό τοπίο στο κόμμα η αλήθεια είναι ότι υπάρχει μεγάλη φαγωμάρα αφού η αντιπολίτευση εντός του ΣΥΡΙΖΑ είναι ισχυρή, έχει λόγο και το κυριότερο δεν μπορεί κανείς να τη σταματήσει από το να μιλά. Και δείχνει επίσης ότι θα περάσει δύσκολα ο Αλέξης Τσίπρας από τους αντιδρώντες στη «θολούρα» των ιδεών και του πολιτικού προσανατολισμού. Τουλάχιστον ο Λαφαζάνης και οι σύντροφοί του είναι ξεκάθαροι, ακόμη κι αν δεν συμφωνείς μαζί τους. Ο Τσίπρας και οι άλλοι τι είναι;

Μέλη της Πολιτικής Γραμματείας εκλέχθηκαν:

ΓΑΒΡΙΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΗΣΥΧΟΣ ΚΩΣΤΑΣ

ΚΑΛΥΒΗΣ ΑΛΕΚΟΣ

ΚΑΝΤΑΡΑΣ ΤΑΣΟΣ

ΚΑΡΙΤΖΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

ΚΟΡΩΝΑΚΗΣ ΤΑΣΟΣ

ΚΥΠΡΙΑΝΙΔΟΥ ΕΡΜΙΝΑ

ΛΑΜΠΡΟΥ ΠΑΝΟΣ

ΛΕΟΥΤΣΑΚΟΣ ΣΤΑΘΗΣ

ΜΗΛΙΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΗΣ

ΜΠΑΛΑΦΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΜΠΑΡΣΕΦΣΚΙ ΜΑΝΙΑ

ΜΠΑΣΚΟΖΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΝΤΑΒΑΝΕΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

ΠΑΠΑΔΟΓΙΑΝΝΗ ΣΟΦΗ

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ

ΠΟΥΛΑΚΗΣ ΚΩΣΤΑΣ

ΡΙΝΑΛΝΤΙ ΡΟΥΝΤΙ

ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ ΠΑΝΟΣ

ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΕΛΕΝΗ


http://www.antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου