Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 28 Ιουλίου 2013

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΟΣ...;;; ΦΥΤΩΡΙΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ Η ΘΕΟΛΟΓΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥ ΑΠΘ... ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΠΥΡΗΝΕΣ ΥΠΗΡΞΑΝ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ...!!!

Σε φυτώριο «τρομοκρατών της Αριστεράς» εξελίσσεται η Θεολογική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και δεν το λέω εγώ, αλλά τα επίσημα στοιχεία: Τέσσερις (4) από τους συλληφθέντες για την συμμετοχή τους στην ένοπλη οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς» υπήρξαν φοιτητές στη συγκεκριμένη πανεπιστημιακή σχολή! Ο τελευταίος... θεολόγος που συνελήφθη την περασμένη Κυριακή είναι ένας 30χρονος γνωστός αντιεξουσιαστής της Θεσσαλονίκης, ενώ και ο προσφάτως αποφυλακισθείς απεργός πείνας Κώστας Σακκάς ήταν αιώνιος φοιτητής του Τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας της Θεολογικής Σχολής... του Αριστοτελείου. Ιδού πού οδήγησαν την Θεολογική της Θεσσαλονίκης οι Συριζαίοι Θεολόγοι που την λυμαίνονται.
Θυμίζω ότι παιδιά παπάδων και θεολόγων ήσαν οι περισσότεροι από τους τρομοκράτες της 17 Νοέμβρη, αγιογράφος ήταν ο Σάββας Ξηρός, ενώ γιός αγιογράφου είναι και ο περίφημος «Τοξότης της Πλατείας Συντάγματος»!.. Ιδού σε τι ατραπούς οδηγούνται τα «παπαδοπαίδια» όταν η Ορθοδοξία εγκαταλείψει το στήριγμά της τον Ελληνισμό και μοναδική της έγνοια είναι ο «Άλλος», δηλαδή ο Λαθρομετανάστης. Είχε απόλυτο δίκιο το ίνδαλμα του Νικόλα του Μιχαλόλια, ο Περικλής Γιαννόπουλος: «Παπάς που δεν είναι πρώτα Έλληνας και μετά Χριστιανός, ΞΟΥΡΑΦΙΣΘΗΤΩ»!.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου