Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

Συνεχίζεται η έρευνα για το πόθεν έσχες του Π. Δούκα

Συνεχίζεται η κύρια ανάκριση για τα περιουσιακά στοιχεία του πρώην υπουργού της Ν.Δ Πέτρου Δούκα....
Το Συμβούλιο Εφετών της Αθήνας με βούλευμα που εξέδωσε διατάσσει να κληθεί ο ορκωτός ελεγκτής της Βουλής να εξηγήσει αν τα περιουσιακά στοιχεία του πρώην Υπουργού που δεν δηλώθηκαν δικαιολογούνται από τα προηγούμενα έτη. 

Όπως είναι γνωστό ύστερα από έλεγχο της αρμόδιας επιτροπής της Βουλής διαπιστώθηκε μείωση της περιουσίας του κ. Δούκα κατά 1,1 εκατ. ευρώ στις τραπεζικές του καταθέσεις το 2010 σε σχέση με τα αντίστοιχα ποσά που είχε δηλώσει για το 2009.

Μετά από την εξέλιξη αυτή και αφού γίνει ο συμπληρωματικός έλεγχος τότε η δικογραφία θα υποβληθεί εκ νέου στο Δικαστικό Συμβούλιο τα μέλη του οποίου θα αποφασίσουν για την ποινική μεταχείριση του πρώην υπουργού ο οποίος μετά την απολογία του στον ανακριτή για την υπόθεση αυτή είχε αφεθεί ελεύθερος χωρίς όρους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου