Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

Η ΜΟΙΡΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

Ο Ελληνικός λαός ήταν ανέκαθεν ένας λαός προδομένος και ματωμένος...Ένας λαός που μόνος του στεκόταν απέναντι στα θεριά της γής και τα αντιμετώπιζε.Η μοίρα του Ελληνισμού..να δείχνει στην γαία και στους άλλους λαούς τον δρόμο, να δίνει κατευθύνσεις για το πώς πρέπει να κινούνται, να σκέφτονται, να ενεργούν.Αυτό είναι που έχουμε εν μέρει απωλέσει στις μέρες μας..Τον φιλοσοφικό και ουσιαστικό τρόπο ζωής και σκέψεώς μας!

Οι Έλληνες ποτές δεν υποτάχτηκαν σε ξένο αφέντη!Η ιστορία έχει χιλιάδες, αν όχι εκατομμύρια παραδείγματα...Η ιστορία μας είναι κομμάτια από μικρούς "λίθους φωτός", φτιάχνοντας τον μεγάλο, αυτόν που αποκαλούμε Ελλάς..Για να μπορούμε και να δικαιούμαστε να αποκαλούμαστε Έλληνες και απόγονοι Ελλήνων, οφείλουμε να τιμούμε την καταγωγή μας, να μην είμαστε αδρανείς αλλά να μπορούμε να κατανοούμε σε βάθος το γίγνεσθαι..Οφείλουμε στην γή που πατάμε, αλλά και στις ρίζες μας να μην ξεχνάμε, να συνεχίζουμε αγώνες για Λευτεριά, να μην είμαστε όσο..υλικοί και υλιστές μας θέλουν.

Για αυτό η Ελλάδα πρέπει να σηκωθεί ψηλά, για να δεί το φώς που θέλουν να της στερήσουν, πρέπει να ανοίξει τα φτερά της και να μάθει να πολεμάει τον εχθρό, που μπορεί να είναι και αόρατος...
Ας ξυπνήσουμε, γιατί τίποτα δεν έχει τελειώσει, οι μέρες ελπίδας έρχονται, αρκεί να το θέλουμε!

ΣΗΚΩ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΑΘΕΣΑΙ, Η ΜΟΙΡΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ!

Με τιμή,
Πελασγός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου