Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

Έσβησε η φωτιά στην Πάρνηθα. Συνεχίζεται στο Αλεποχώρι.



Υπό έλεγχο βρίσκεται η πυρκαγιά που ξέσπασε τα ξημερώματα στο Αλεποχώρι Μεγάρων στην περιοχή Νέο Μάζι. Η φωτιά που καίει πευκοδάσος εκδηλώθηκε σε δύσβατο σημείο, ενώ και οι άνεμοι που πνέουν στην περιοχή είναι αρκετά ισχυροί ύψους 6-7 μποφόρ. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική...
δεν απειλήθηκαν κατοικίες.
Στο σημείο έσπευσαν περίπου 70 άνδρες της Πυροσβεστικής με 25 οχήματα, πεζοπόρο τμήμα, αλλά και στρατιώτες με μηχανήματα του στρατού. Τα πυροσβεστικά αεροσκάφη που πέταξαν με το πρώτο φως της ημέρας συνέβαλαν καθοριστικά στον μερικό έλεγχο του μετώπου.
Έσβησε η φωτιά στην Πάρνηθα
Στο μεταξύ, σε ύφεση βρίσκεται η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε χθες το βράδυ στην περιοχή Πέτρα της Βαρυμπόμπης στην Πάρνηθα. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει ενεργό μέτωπο, ωστόσο στην περιοχή βρίσκονται ακόμα δυνάμεις της Πυροσβεστικής σε επιφυλακή.

Η πυρκαγιά ξέσπασε στην περιοχή πάνω από τον Ιππικό Όμιλο, σε σημείο εξαιρετικά δύσβατο, με αποτέλεσμα να μην έχουν εύκολη πρόσβαση τα πυροσβεστικά οχήματα. Το σημείο που εκδηλώθηκε αρχικά η φωτιά είναι ένα από τα παλιότερα και σημαντικότερα αναρριχητικά πεδία στην Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου