Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο 20 Ιουλίου 2013

Διευκρινίσεις του ΓΕΣ για την πτώση μη επανδρωμένου αεροσκάφους στα Μέγαρα


Με αφορμή δημοσιεύματα (ΕΔΩ) για περιστατικό πτώσης μη επανδρωμένο αεροσκάφος στις 31 Μαίου στην περιοχή των Μεγάρων, αρμόδιες πηγές του Γενικού Επιτελείου Στρατού παρατηρούν τα εξής:
-Σύμφωνα με την τυποποιημένη διαδικασία, επιτόπου μετέβη ο ειδικός λόχος πυρηνικής βιολογικής χημικής 'Αμυνας (ΠΒΧ) ο οποίος δεν διαπίστωσε διαρροή τοξικών ή ραδιενέργειας, -Επιπρόσθετα στην περιοχή μετέβη η διαρκής επιτροπή μέτρησης ακτινοβολίας του 401 Γενικού Στρατιωτικού Νοσοκομείου Αθηνών η οποία επίσης δεν διαπίστωσε τέτοια ευρήματα. Όσον αφορά στα παράπονα που διατυπώνονται από τα επιτόπια στελέχη της ΥΠΑ και της πυροσβεστικής για πονοκεφάλους κλπ.......
, οι ίδιες πηγές τόνιζαν ότι από καιρό έχουν δρομολογηθεί οι διαδικασίες για να εξεταστούν, αλλά λόγω του εξειδικευμένου των εξετάσεων, υπάρχει χρονική καθυστέρηση.
Το αεροσκάφος είχε πέσει κοντά στην περιοχή των Μεγάρων στις 31 Μαίου καθώς, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, μετά την προσγείωση του δεν απελευθέρωσε το φέρον αλεξίπτωτό του και παρασύρθηκε από τους ισχυρούς πνέοντες ανέμους (30-40 κόμβοι) στο ΒΑ άκρο του αεροδρομίου, πλησίον των εγκαταστάσεων καυσίμων του χώρου στάθμευσης (φιλοξενίας ) της Μονάδας Εξυπηρέτησης Αεροσκαφών Γενικής Αεροπορίας (ΜΕΓΑΠ) , όπου και ανεφλέγησαν τμήματά του.
Υπενθυμίζεται ότι η υπόθεση πήρε διαστάσεις μετά από καταγγελίες και τις διαμαρτυρίες  υπαλλήλων της υπηρεσίας πολιτικής αεροπορίας που βρισκόντουσαν στην περιοχή για προβλήματα στην υγεία τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου