Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Καταδικάστηκε πρώην στέλεχος της ΕΥΠ για κατασκοπεία. Αφορά υπόθεση παράτυπης κατοχής 4.000 απόρρητων εγγράφων

Καταδικάστηκε πρώην στέλεχος της ΕΥΠ για κατασκοπεία
Στην ομόφωνη καταδίκη πρώην υψηλόβαθμου στελέχους της ΕΥΠ σε 22 μήνες φυλάκιση για κατασκοπεία και παράνομη υπεξαγωγή εγγράφων σε βαθμό πλημμελήματος αποφάσισε σε πρώτο βαθμό το Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας, το μεσημέρι της Δευτέρας....
Η έρευνα σε βάρος του στελέχους και συνδικαλιστή της ΕΥΠ είχε ξεκινήσει την περίοδο 2010-2011 οπότε και είχαν εντοπισθεί στην κατοχή του περίπου 4.000 διαβαθμισμένα έγγραφα της ΕΥΠ. Ο ίδιος, που τέθηκε σε διαθεσιμότητα, είχε αρνηθεί τις κατηγορίες και μιλούσε για πολιτικές σκοπιμότητες άλλων στελεχών της ΕΥΠ.
Στη διάρκεια της δίκης κατέθεσαν ως μάρτυρες πρώην διοικητές και υψηλόβαθμα στελέχη των μυστικών υπηρεσιών.
Να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά που σε υπόθεση για κατασκοπεία καταδικάζεται στέλεχος της ΕΥΠ καθώς συνήθως τέτοιες υποθέσεις λόγω επίκλησης του απορρήτου δεν καταλήγουν στο ακροατήριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου