Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

ΟΥΑΙ ΥΜΙΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ΥΒΡΙΣΤΕΣ, ΒΑΛΤΟΙ ΤΟΥ κ. ΜΑΡΙΝΑΚΗ



ΕΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ

 Τι θα μπορούσε να πει κάποιος που σέβεται την πόλη, τον εαυτό του και το δημόσιο διάλογο, για το κατάπτυστο και υβριστικό κείμενο, γεμάτο βωμολοχίες και ανεπίτρεπτους χαρακτηρισμούς από την αρχή μέχρι το τέλος, που δημοσίευσε το επιτελείο μαύρης προπαγάνδας του απερχόμενου δημάρχου κ. Μαρινάκη, για την υπόθεση των Ρομά Χαλανδρίου.
Από την μια πλευρά, η ΕΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ παρουσίασε τεκμηριωμένα γεγονότα, με έγγραφα και υπογραφές του κ. Μαρινάκη, που αποδεικνύουν και τεκμηριώνουν τις τεράστιες ευθύνες του στο θέμα.
Από την άλλη, ο κ. Μαρινάκης, μέσω του γραφείου τύπου του δήμου, το οποίο έχει μετατρέψει σε όργανο της μαύρης προεκλογικής προπαγάνδας του συνδυασμού του (παρανόμως), απάντησε χωρίς το ελάχιστο επιχείρημα, μόνον με ανυπόστατες ύβρεις και βωμολοχίες.
Το μόνο που σας ταιριάζει κύριοι, είναι αυτό που λέει ο λαός "είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα".
Σε κάθε περίπτωση, όποιος σας παρακολούθησε από κοντά σε όλη την περίοδο που έχετε την εξουσία, αβίαστα συμπέρανε, ότι οι ύβρεις αποτελούν το κύριο "προσόν" σας, κάθε φορά που ξεσκεπάζονται η ανεπάρκεια, η αδιαφάνεια, η αλαζονεία και η κομματική σας υποτέλεια.
Αυτή είναι η κουλτούρα σας και η "δημοκρατική" σας αντίληψη, στην πράξη.
Όμως, ο  λαός ευτυχώς σας έμαθε και στις  εκλογές, που έρχονται θα αξιολογήσει δεόντως και θα τιμωρήσει την αλαζονική και υβριστική στάση και συμπεριφορά σας.
Χαίρετε κ. υβριστές ...

Εκ του Γραφείου Τύπου της ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου