Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 6 Απριλίου 2014

Χειροβομβίδα σε σπίτι στη Νέα Πέραμο


Χειροβομβίδα σε σπίτι στη Νέα Πέραμο

Χειροβομβίδα βρέθηκε σήμερα το πρωί, στο προαύλιο μονοκατοικίας, στην οποία είχε γίνει ληστεία πριν απο τρεις μέρες, στη Νέα Πέραμο Αττικής.

Η ληστεία διαπράχθηκε τα ξημερώματα της 3/4/2014, απο δύο άγνωστους, πιθανότατα Ρομά. Οι δράστες παραβίασαν την αυλόπορτα, εισέβαλαν στο σπίτι απο ανασφάλιστη μπαλκονόπορτα και αφού ακινητοποίησαν την 56χρονη ιδιοκτήτρια, άρπαξαν άγνωστο χρηματικό ποσό και εξαφανίστηκαν.
Σήμερα το πρωί, η γυναίκα είδε στο προαύλιο του σπιτιού μια
χειροβομβίδα και ειδοποίησε την αστυνομία.
Επιτόπου μετέβη κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών, που διαπίστωσε ότι πρόκειται για λειτουργική χειροβομβίδα αμυντικού τύπου και ειδοποίησε πυροτεχνουργούς του στρατού, οι οποίοι την παρέλαβαν.
Από την Αστυνομία εξετάζεται το ενδεχόμενο να έπεσε η χειροβομβίδα από κάποιον εκ των δραστών της ληστείας, χωρίς να αποκλείεται οποιαδήποτε άλλη εκδοχή.
Προανάκριση για το περιστατικό ενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας της περιοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου