Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

Ντεμπάλτσεβε: Εκατοντάδες Ουκρανοί στρατιώτες παραδίδονται στις νεορωσικές δυνάμεις

"Στο Ντεμπάλτσεβε βρίσκεται σε εξέλιξη μαζική παράδοση όπλων από τις ουκρανικές δυνάμεις. Οι άνθρωποι αυτοί ανέρχονται σε εκατοντάδες", δήλωσε ο Μαξίμ Λεστσένκο.
Εκατοντάδες στρατιώτες του ουκρανικού στρατού παραδίδονται στις νεορωσικές δυνάμεις στην πόλη Ντεμπάλτσεβε, σύμφωνα με την υπηρεσία Τύπου των ρωσόφωνων DAN, που επικαλείται δηλώσεις αξιωματικού των Νεορώσων.
"Στο Ντεμπάλτσεβε βρίσκεται σε εξέλιξη μαζική παράδοση όπλων από τις ουκρανικές δυνάμεις. Οι άνθρωποι αυτοί ανέρχονται σε εκατοντάδες", δήλωσε ο Μαξίμ Λεστσένκο.

Στο Κίεβο, ο Σέμεν Σεμεντσένκο, βουλευτής και διοικητής της παραστρατιωτικής μονάδας Ντόνμπας ανακοίνωσε ότι οι κυβερνητικές δυνάμεις άρχισαν να αποσύρονται από την πόλη Ντεμπάλτσεβε, η οποία είναι περικυκλωμένη από τις δυνάμεις των Νεορώσων.

"Η απόσυρση των δυνάμεων γίνεται κατά οργανωμένο τρόπο. Ο εχθρός προσπαθεί να κόψει τους δρόμους και να εμποδίσει την έξοδο των δυνάμεων", διευκρίνισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου