Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017

ΙΔΑΝΙΚΟΣ ΑΥΤΟΧΕΙΡΑΣ ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!Πού είναι ο Πασκουάλ των 1000 συστημάτων;..



Ποια 4άδα; Ακόμη κι αν η Φενέρμπαχτσε έχασε από την Μπασκόνια στην Κωνσταντινούπολη, ο Παναθηναϊκός δεν έχει ούτε μισή πιθανότητα να προλάβει όπως παίζει το αβαντάζ έδρας, ενώ πλέον απειλείται με αποκλεισμό! Διότι το 64-58 από τη Ζαλγκίρις στο Κάουνας τον έφερε σε οριακή θέση!
Η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ έκανε όλα όσα όφειλε ν' αποφύγει για να μην ξοδέψει το 25-11 στο 17'30'' και το 31-19 του πρώτου ημιχρόνου. Μέχρι τότε ήλεγχε απόλυτα την κατάσταση, διότι μ'
ένα χέρι συνεχώς πάνω σε κάθε μπάλα της Ζαλγκίρις, είχε "κόψει" το παιχνίδι της απ' έξω προς τα μέσα, είχε στο μηδέν τον Γιανκούνας και τον Πάνγκος εκτός αγώνα.
Παίζοντας ωστόσο άθλια στο υπόλοιπο του αγώνα, χωρίς μυαλό και σύνεση, απώλεσε την ισορροπία του μεταξύ των δύο πλευρών του παρκέ και μαζί την υπέρ του διαφορά, βάζοντας τη Ζαλγκίρις στο ματς, ακόμη κι αν κρατήθηκε στο 36-25.
Οι παίκτες του Γιασικεβίτσιους άρχισαν, πατώντας στα λάθη των Κυπελλούχων, να έχουν έξτρα επιθέσεις και να βάζουν τα ελεύθερα πλέον σουτ. Στο 33' ισοφάρισαν 45-45 και συνέχισαν να χτυπούν τον ζαλισμένο Παναθηναϊκό που αδυνατούσε ν' αντιδράσει. Ο Νίκολς είχε μείνει ώρα στον πάγκο, ενώ ο Παππάς κλήθηκε να γίνει άσος γιατί Καλάθης και Τζέιμς ήταν σε κάκιστο βράδυ, με αποτέλεσμα ο Παναθηναϊκός να μην κυκλοφορεί την μπάλα.
Όταν μάλιστα ο Βεστερμάν έκανε το 53-51, η Ζαλγκίρις είχε αφενός την αυτοπεποίθηση αφετέρου τον τρόπο να διαχειριστεί το προβάδισμά της και πηγαίνοντας στο 61-54 να κλειδώσει μια αναπάντεχη γι' αυτήν νίκη που ίσως τους βάλει σε τροχιά πρόκρισης.

Τα δεκάλεπτα: 9-17, 19-31, 34-41, 64-58
Ζαλγκίρις: Πάνγκος 6(2τρ, 9ασ), Λεκαβίτσιους, Βεστερμάν 14(2τρ, 6ρ, 6ασ), Σεϊμπούτις, Μότουμ 11(1τρ, 4ρ), Γιανκούνας 11(8ρ), Γιαφτόκας, Μιλάκνις 13(3/6τρ), Λίμα, Καβαλιάουσκας 4, Ουλανόβας
Παναθηναϊκός: Σίνγκλετον 11(1τρ, 6ρ), Νίκολς 4(5ρ), Ρίβερς 7(1/5τρ), Τζέιμς, Φώτσης 2, Παππάς 13(4/8δ), Φελντέιν 7(1), Γκάμπριελ 2, Μπουρούσης 10(5ρ), Καλάθης 2(5ασ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου