Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 21 Μαρτίου 2017

ΑΥΤΟ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΘΑΥΜΑ. Σώθηκαν ΚΑΙ οι 44 επιβάτες του αεροσκάφους που συνετρίβη φλεγόμενο και ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ διαλύθηκε- ΦΩΤΟ

Σώθηκαν από θαύμα οι 44 επιβάτες του αεροσκάφους που συνετρίβη - ΦΩΤΟΆγιο είχαν και οι 44 επιβαίνοντες και το πενταμελές πλήρωμα του αεροσκάφους που συνετρίβη νωρίτερα στο Νότιο Σουδάν, καθώς όλοι βγήκαν ζωντανοί. Το αεροπλάνο συνετρίβη στον αεροδιάδρομο την ώρα που προσγειωνόταν...
ενώ εκτελούσε το δρομολόγιο από την Juba προς την Wau. Στις συγκλονιστικές φωτογραφίες, βλέπουμε το αεροσκάφος να έχει τυλιχτεί στις φλόγες. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, έβγαινε μαύρος καπνός από το πίσω μέρος του αεροπλάνου πριν πέσει στο έδαφος και πιάσει φωτιά.
Πηγή: express.co.uk

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου