Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 14 Μαρτίου 2017

ΑΥΤΑ ΔΕΝ τα ΒΛΕΠΟΥΝ οι ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ! ΙΣΛΑΜΟΛΑΓΝΟΙ που ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΟΥΝ...



H Aγιάν Χίρσι Αλή γεννήθηκε μουσουλμάνα στην Σομαλία όπου σε ηλικία 5 ετών της ακρωτηρίασαν τα γεννητικά όργανα.Αφού έζησε ως πιστή μουσουλμάνα στην εφηβεία της , μετανάστευσε στην Ολλανδία όπου μετά από σπουδές πολλών ετών άρχισε ν' αμφισβητεί κι αργότερα να καταδικάζει το Ισλάμ.Διετέλεσε βουλευτής στην Ολλανδική βουλή. Συγγραφέας, έγραψε το σενάριο της ταινίας "SUBMISSION" μιας ταινίας μικρού μήκους του σκηνοθέτη Van Gogh όπου γινόταν κριτική στην μεταχείρηση των γυναικών στην ισλαμική κοινωνία με αποτέλεσμα την δολοφονία του σκηνοθέτη από Μαροκινό ισλαμιστή.Μάχεται κατά του ακρωτηριασμού των γεν.οργάνων των γυναικών(αλλά και της περιτομής των ανδρών),υπερ των δικαιωμάτων των γυναικών,γράφει καυστικά άρθρα κατά του Ισλάμ,είναι ακτιβίστρια και πλέον ζει στην Αμερική.
Το βίντεο είναι συγκλονιστικό



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου