Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017

ΕΞΙΧΝΙΑΣΤΗΚΕ! ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ οι δολοφόνοι του ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗ από τον Γέρακα...

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του Αρχιμανδρίτου στον Γέρακα. Οι δράστες ήταν δύο Πακιστανοί, 28 και 33 ετών, εκ των οποίων ο άτυχος ιερέας γνώριζε τον έναν.
Ο αρχιναδρίτης είχε πάντοτε στο σπίτι του το ποσό των 5.000 ευρώ για να βοηθάει τους συνανθρώπους του που είχαν ανάγκη. Αυτή την πληροφορία έμαθαν οι δύο Πακιστανοί και αφού έκλεισαν ραντεβού με τον ιερέα, για το οποίο είχαν ως πρόσχημα την βοήθεια για να νομιμοποιηθεί ο ένας εκ των δύο.
Αφού τους άνοιξε, τον ξυλοκόπησαν άγρια και τον δολοφόνησαν πνίγοντάς τον με ένα μαξιλάρι, το οποίο βρέθηκε στο μπάνιο γεμάτο αίματα.
Η αστυνομία, έφτασε στα ίχνη των δραστών μέσω της άρσεως του τηλεφωνικού απορρήτου, οι οποίοι όμως έχουν προλάβει ήδη να διαφύγουν απ’ την χώρα.

Ο αρχιμανδρίτης, που διαβιούσε στον Γέρακα και ήταν πολύ αγαπητός στην τοπική κοινωνία,τελικώς  πλήρωσε πολύ ακριβά την φιλανθρωπία του…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου