Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ! Στοχοποιούν την Ελλάδα μέσω Άδωνι Γεωργιάδη...


Το όνομα του αντιπροέδρου της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη, έχει ως αποστολέα το πακέτο με τα εκρηκτικά που εστάλη στο γερμανικό υπουργείο Οικονομικών. 
Την είδηση μεταφέρει η ιστοσελίδα iefimerida.gr και μάλιστα, έχει και αποκλειστική φωτογραφία από το
πακέτο. 

Προφανώς πρόκειται για προβοκάτσια και την είδηση σχολίασε ο κος Γεωργιάδης μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο twitter: 


Το πακέτο είχε παραλήπτη τον ίδιο τον υπουργό  Οικονομικών της χώρας, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε και «προδόθηκε» από καλώδια που προεξείχαν. 
Εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε στο πρακτορείο ειδήσεων Reuters: «Η πρώτη εξέταση του πακέτου έδειξε ότι περιείχε μείγμα εκρηκτικών, το οποίο χρησιμοποιείτε συχνά για την παραγωγή πυροτεχνημάτων. Ήταν σχεδιασμένο για να προκαλέσει σοβαρούς τραυματισμούς όταν θα ανοιγόταν».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου