Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017

ΡΑΠΙΣΜΑ ΠΟΥΤΙΝ σε ΕΡΝΤΟΓΑΝ! Τρίζει από οργή για το ΦΤΥΣΙΜΟ...




Οι γεωστρατηγικές εξελίξεις στην περιοχή μας είναι τεράστιες και ραγδαίες. 
Σύμφωνα με τις πληροφορίες οι S-400 που ζήτησε ο Ερντογάν από τον Πούτιν θα μείνουν όνειρο θερινής νυκτός. Ο Β.Πούτιν συγκάλεσε Συμβούλιο Ασφαλείας μετά το πέρας της συνάντησης με τον Ρ.Τ.Ερντογάν και η ρωσική μαχαιριά ήρθε λίγες ώρες αργότερα: H Ρωσία προχώρησε στον εξοπλισμό των Κούρδων SDF με δεκάδες τεθωρακισμένα οχήματα ΒΤR-80 ενώ από την Μόσχα ανακηρύχθηκε η κουρδική αυτονομία της Ιεράπολης από τον ίδιο τον εκπρόσωπο τους,  Εβάς Ελί.

 



Κι ενώ ο Ερντογάν φτύνει δηλητήριο κατά των ΗΠΑ και της Ρωσίας με δηλώσεις όπως «δεν θα επιτρέψουμε με τίποτα την δημιουργία τρομοκρατικού κράτους στη Β.Συρία».
Η επόμενη απάντηση-ράπισμα ήρθε από τις ΗΠΑ η οποία έστειλε και αυτή στους Κούρδους στην Ιεράπολη 43 τεθωρακισμένα οχήματα M-ATV MRAP.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου