Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017

Μια ματιά μέσα στην πρώην κατειλημμένη απο κουκουλοΦΛΩΡΟΥΣ βίλα Ζωγράφου. Δείτε εικόνες από το εσωτερικό του κτιρίου ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Μια ματιά μέσα στην πρώην κατειλημμένη βίλα ΖωγράφουΣυγκρούσεις με την αστυνομία, επιθέσεις σε καταστήματα και τράπεζες καθώς και φωτιές σε κάδους απο κουκουλοΦΛΩΡΟΥΣ ήταν το σκηνικό που ολοκλήρωσε τη χθεσινή έντονη μέρα μετά την επιχείρηση εκκένωσης της κατειλημμένης βίλας Ζωγράφου και τη διαδήλωση αλληλεγγύης που ακολούθησε....
 
ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΒΙΛΑ ΖΩΓΡΑΦΟΥ
Ο Alpha πραγματοποίησε αυτοψία στο εσωτερικό του κτιρίου μία μέρα μετά την εκκένωση, παρουσιάζοντας ένα μέρος των δραστηριοτήτων που λάμβαναν χώρα στο εσωτερικό του, αλλά και πράγματα που οι καταληψίες άφησαν πίσω τους. Ένα χώρος κατασκευής πανό, στον οποίο μάλιστα όπως ανέφερε η ρεπόρτερ, υπήρχαν και κάποια ημιτελή, βρισκόταν στο υπόγειο. Ακόμα υπήρχε μέσα ξυλουργικό εργαστήριο καθώς και διάφορα όργανα για επισκευές ή άλλες κατασκευές.
Αυτό που προκαλεί εντύπωση ωστόσο είναι το αυτοδιαχειριζόμενο ραδιοφωνικό στούντιο καθώς και τα μηχανήματα ραδιοφωνικής εκπομπής που υπήρχαν σε άλλο σημείο του κτιρίου από το οποίο φαίνεται πως γίνονταν εκπομπές καθώς και το γυμναστήριο που είχαν κατασκευάσει οι ένοικοί του.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου