Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο 25 Μαρτίου 2017

Πανηγυρίζει ο Κοντονής για την παραίτηση Ράικου... θάφτηκε η έρευνα Novartis και ο Πολάκης θα μπορεί να λέει ότι ο Άδωνις πήρε μίζες

[Θυμίζω: Η Ράικου στην επιστολή της λέει ότι η υπόθεση Novartis είχε προτεραιότητα... αυτό είναι που ενόχλησε τον ΣΥΡΙΖΑ και έβαλε Βαξεβάνη να εκβιάσει... γιατί αποκαλύπτονταν ότι δεν υπήρχαν πολιτικά πρόσωπα αλλά μόνο γιατροί και διοικητές νοσοκομείων]
Ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Σταύρος Κοντονής με αφορμή την επιστολή παραίτησης της Εισαγγελέως κατά της Διαφθοράς Ελένης Ράϊκου δήλωσε τα εξής:
«Εύλογα ερωτηματικά προκαλεί η υποβολή παραίτησης της Εισαγγελέως κυρίας Ράϊκου, δύο μήνες πριν τη λήξη της θητείας της, με αφορμή δημοσίευμα εβδομαδιαίας εφημερίδας. Η υποβολή παραίτησης διανθιζόμενη με ασύνδετους ισχυρισμούς που στοιχειοθετούν εκνευρισμό και σπασμωδικότητα, υπεβλήθη τη στιγμή που είχα τονίσει προς την κα Εισαγγελέα την απόλυτη στήριξη για τη διερεύνηση και αποκάλυψη του σκανδάλου Novartis και των εμπλεκομένων σ’ αυτό. Στήριξη που από την πρώτη στιγμή της είχε παρασχεθεί εμπράκτως. Η Κυβέρνηση θα συνεχίσει τον πολιτικό αγώνα για να σπάσει οριστικά ο φαύλος κύκλος της διαφθοράς και της διαπλοκής και θα συνεχίσει να εμπιστεύεται τους εισαγγελικούς λειτουργούς για τη διαλεύκανση των κρίσιμων αυτών υποθέσεων, ως των μόνων αρμοδίων να τις διεκπεραιώσουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου