Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 19 Απριλίου 2017

ΟΥΤΕ στα σπίτια μας ΜΕΣΑ δεν είμαστε πια ασφαλείς. ΤΡΟΜΟΣ ΣΕ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ: Διαρρήκτης μαχαίρωσε τον ένοικο που τον αντιλήφθηκε

maxairi
Στιγμές τρόμου έζησε ένοικος πολυκατοικίας των Αμπελοκήπων, που μαχαιρώθηκε από διαρρήκτη το μεσημέρι της Δευτέρας του Πάσχα. Ο δράστης της επίθεσης μπήκε χθες το μεσημέρι σε ισόγειο διαμέρισμα της οδού Ευρυτανίας. Μόλις όμως εγινε αντιληπτός από τον ένοικο, ο διαρρήκτης τον μαχαίρωσε...
–κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες- στην κοιλιακή χώρα και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή. Το θύμα μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Παρά τις έρευνες της Αστυνομίας, ο δράστης, μέχρι αργά χτες το βράδυ, δεν είχε εντοπιστεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου