Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 16 Απριλίου 2017

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΥΠΟΔΕΧΤΗΚΕ το ΑΓΙΟΝ ΦΩΣ! Η Ορθοδοξία μας ΦΩΤΙΖΕΙ το δρόμο για το ΜΕΛΛΟΝ...


Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ είναι ΟΡΘΟΔΟΞΗ. Σε αντίθεση μάλιστα με τα άλλα κόμματα τα… ‘προοδευτικά’  είναι περήφανη για τη θρησκεία και το δόγμα μας.
Στο πλαίσιο αυτό δε θα ήταν δυνατόν να λείπει αντιπροσωπεία του κόμματος από την άφιξη του Αγίου Φωτός, το οποίο όπως
γνωρίζετε μόνο ο Ορθόδοξος ιερέας λαμβάνει και κανένας άλλου δόγματος.

Στη φωτογραφία από αριστερά προς τα δεξιά είναι οι : Θόδωρος Μεχλιζόγλου, αναπληρωτής εκπρόσωπος τύπου και τομεάρχης ψηφιακής πολιτικής, η Γερασιμούλα Στάμου από το νομικό τμήμα του κόμματος, ο πολιτευτής στο Υπ. Αττικής Σταύρος Πετρόπουλος, η Παναγιώτα Αλεξοπούλου από τη γραμματεία του Προέδρου και τέλος ο Νίκος Πολίτης από το νομικό τμήμα του κόμματος.

Ο πρόεδρος του κόμματος ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ και η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ γνωρίζουν πως οι δύο πυλώνες της Ελλάδας είναι η Ιστορία μας και η Ορθοδοξία μας. 
Στηριζόμενοι σε αυτούς τους δύο πυλώνες μπορεί να βρεθεί η Λύση για την Πατρίδα. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ, η μοναδική λύση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου