Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 16 Απριλίου 2017

ΝΕΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ για το ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ χτύπημα στο Βερολίνο! Ο ρόλος του ISIS...

 Ο Τυνήσιος που σκότωσε 12 ανθρώπους οδηγώντας μία κλεμμένη νταλίκα κατά της χριστουγεννιάτικης αγοράς στο Βερολίνο, τον περασμένο Δεκέμβριο, είχε λάβει εντολές για την επίθεση, απευθείας από το Ισλαμικό Κράτος, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα του γερμανικού περιοδικού “Der Spiegel”.
Η αναφερόμενη τρομοκρατική οργάνωση ανέλαβε την ευθύνη για την αιματηρή επίθεση στις 19 Δεκεμβρίου, χωρίς ωστόσο, να έχει διευκρινιστεί εάν είχε σχεδιάσει την υλοποίησή της ή αν ο δράστης είχε πειστεί να την πραγματοποιήσει από τα καλέσματα του Ισλαμικού Κράτους σε υποστηρικτές του, προκειμένου να πλήξουν
στόχους σε χώρες τις οποίες η αναφερόμενη τρομοκρατική οργάνωση, θεωρεί ως εχθρούς της.
Το περιοδικό, αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, επικαλείται πληροφορίες που έλαβαν οι γερμανικές υπηρεσίες ασφαλείας από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα στις 8 Ιανουαρίου.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες αυτές, ο Ανις Αμρί, που είχε αποτυχημένα αιτηθεί ασύλου στη Γερμανία, οδήγησε την νταλίκα κατά του πλήθους, στο πλαίσιο εντολών που είχε δεχτεί από ομάδα που είναι ενταγμένη στην οργάνωση του Ισλαμικού Κράτους.

real

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου