Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 18 Απριλίου 2017

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ!Οι ΗΠΑ παραδίδουν ΟΠΛΑ στην Αλ Κάιντα! Σκάβουν το λάκκο τους....



Οι ΗΠΑ μέσω της CIA συνεχίζουν να παραδίδουν οπλισμό και πυρομαχικά στην Αλ Κάιντα και σε άλλες τρομοκρατικές ομάδες.
Η βρετανική στρατιωτική υπηρεσία πληροφοριών της βρήκε το έγγραφο μεταφοράς για την αποστολή του οπλισμού από την κυβέρνηση των ΗΠΑ στην Αλ Κάιντα στην ιστοσελίδα FedBizOps.gov. Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα έχει κυκλοφορήσει ήδη διαρροές εγγράφων που αποδεικνύουν τη μεταφορά οπλισμού σε ισλαμιστές τρομοκράτες.
Χρησιμοποιείται το λιμάνι της Άκαμπα και παραδίδονται AK-47 τουφέκια, PKM γενικής χρήσης πολυβόλα, βαριά πολυβόλα DShK, RPG-7 εκτοξευτές ρουκετών, και το σύστημα 9K111M  Faktoria και όπλα (ATGW) . Η Faktoria είναι μια βελτιωμένη έκδοση του 9K111  ATGW.


Οι ΗΠΑ και Τουρκία οι οποίες και υποστήριξαν «αντάρτες» έλαβαν μέρος στην πρόσφατη επίθεση στο Tal al-Eis εναντίον των Συρίακών κυβερνητικών δυνάμεων η οποία ξεκίνησε με τρεις βόμβες αυτοκτονίας από την Αλ-Κάιντα στη Συρία. Αυτό ήταν ένα αδιαμφισβήτητο σπάσιμο της συμφωνίας κατάπαυσης του πυρός μεταξύ Ρωσίας και ΗΠΑ Είναι πολύ πιθανό μερικά από τα όπλα και τα πυρομαχικά των ΗΠΑ που παραδοθηκαν τον Δεκέμβριο χρησιμοποιήθηκαν σε αυτή την επίθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου