Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 18 Απριλίου 2017

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ!Το ISIS ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΕΡΝΤΟΓΑΝ...



Μπορεί τα κόμματα της αντιπολίτευσης να αμφισβητούν τη νίκη του Ερντογάν στο δημοψήφισμα, ωστόσο το ISIS έσπευσε να στείλει συγχαρητήρια στον Τούρκο Πρόεδρο.

 

Ο λόγος για τους σαλαφιστές φονταμενταλιστές τζιχαντιστές που είχαν εξοπλιστεί στη βόρεια Συρία και με τη βοήθεια του Ερντογάν. Εκτός από ηγέτες χωρών, όπως το Αζερμπαϊτζάν, τα Σκόπια και τη Λευκορωσία από τις πρώτες συγχαρητήριες σημειώσεις προς τον νέο Σουλτάνο ήρθαν από τις τρομοκρατικές οργανώσεις παρακλάδια της Αλ κάιντα στη Συρία, την Ahrar αλ-Σαμ, την Jaish αλ-Ισλάμκαι ,την Faylaq αλ-Σαμ αλλά και την Sultan Murad.
Για να ξέρουμε ποιοι είναι οι γείτονές μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου