Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο 15 Απριλίου 2017

ΡΕΖΙΛΙ ΤΩΝ ΣΚΥΛΙΩΝ... ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ ΑΘΕΟΙ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΝΑ ΦΑΝΕ ΚΡΕΑΣ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ...!!! ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΡΟΩΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΧΑΡΑ ΣΤΑ ΣΚΕΛΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΛΑ...!!!



Δεκαπέντε άτομα που δηλώνουν άθεοι συγκεντρώθηκαν πριν από λίγη ώρα στην πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη για την εκδήλωση κρεατοφαγίας.
Σε δηλώσεις τους μεταξύ άλλων τόνισαν ότι δεν θέλουν να τους κοιτάνε με μισό μάτι στο γραφείο εάν φάνε ένα σάντουιτς με ζαμπόν και ότι βαρέθηκαν να βλέπουν τις ίδιες ταινίες για τη σταύρωση κάθε χρόνο στην τηλεόραση. Τα 15 άτομα κατευθύνθηκαν σε ταβέρνα της πλατείας Άθωνος για να δειπνήσουν.
Δείτε τη δήλωση της εκπροσώπου της ένωση αθέων, Αναστασίας Ντάνου.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου