Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 16 Απριλίου 2017

ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ! Νέο λουτρό αίματος απ' τους τζιχαντιστές στη Συρία... (ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)


39 νεκροί και 48 τραυματίες είναι ο τραγικός μέχρι στιγμής απολογισμός από την έκρηξη παγιδευμένου με εκρηκτικά αυτοκινήτου που έγινε κοντά σε κομβόι λεωφορείων τα οποία περίμεναν για να εισέλθουν στο Χαλέπι, σύμφωνα με το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Την είδηση της έκρηξης μεταδίδουν τόσο ΜΜΕ που υποστηρίζουν την συριακή κυβέρνηση, όσο και ΜΜΕ που υποστηρίζουν τους αντάρτες της αντιπολίτευσης.
Η έκρηξη έγινε στην περιοχή Ρασιντίν, στα προάστια του Χαλεπίου, όπου δεκάδες λεωφορεία περίμεναν μεταφέροντας κυρίως τους σιίτες κατοίκους δύο χωριών. Τα χωριά εκκενώθηκαν στο πλαίσιο εφαρμογής συμφωνίας ανταλλαγής για την εκκένωση των σουνιτών ανταρτών και των οικογενειών τους, από δύο πόλεις που πολιορκεί ο στρατός της Συρίας, στα προάστια της Δαμασκού.
Σύμφωνα με ΜΜΕ που υποστηρίζουν την συριακή κυβέρνηση, η αιματηρή έκρηξη που έπληξε κομβόι λεωφορείων που περίμεναν να εισέλθουν στο Χαλέπι, έγινε από βομβιστή αυτοκτονίας που πυροδότησε παγιδευμένο με εκρηκτικά αυτοκίνητο.




iefimerida

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου