Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».
ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη, 1 Αυγούστου 2017

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΒΟΥΤΣΗΣ: ΚΑΚΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΡΟΥΒΙΚΩΝΕΣ!


Aπάντηση σε επιστολή, με την οποία του ζητούντο εξηγήσεις για την απελευθέρωση των προστατευόμενων παρακρατικών του Ρουβίκωνα, έδωσε ο κομμουνιστής και πατέρας «κοινωνικού αγωνιστή» των Εξαρχείων, που λήστευε τράπεζες για την ενίσχυση του επαναστατικού ταμείου, Βούτσης.
Στην απάντηση αυτή, όχι μόνο υπεραμύνεται της απόφασής του να απελευθερωθούν οι συριζοψεκασμένοι παρακρατικοί Ρουβίκωνες και να μεταφερθούν με τα περιπολικά, αντί της ΓΑΔΑ στον πλησιέστερο σταθμό του… μετρό, αλλά κατηγορεί κιόλας τους αστυνομικούς που τους συνέλαβαν, χωρίς προηγουμένως να συνεννοηθούν μαζί του – προφανώς για να τους διατάξει να μην τους συλλάβουν.
Μετά κι απ’ αυτά, είναι οφθαλμοφανές, ότι έχουμε μνημονιακή κυβέρνηση Ρουβίκωνα και λοιπών προστατευόμενων «συλλογικοτήτων» των Εξαρχείων!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου