Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».
ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη, 1 Αυγούστου 2017

ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΠΟΥ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΤΟΥΣ ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ ΤΗΣ ΜΟΡΙΑΣ!

Αναφερθήκαμε σε χθεσινή μας ανάρτηση στην εμφανέστατη χειραγώγηση από «αλληλέγγυους» κάποιων εκ των κατηγορουμένων για τον διπλό εμπρησμό του hot spot της Μόριας Λέσβου, αλλά και των γύρω κτημάτων των αγροτών της Λέσβου, να υποβάλλουν μηνύσεις κατά των αστυνομικών που τους συνέλαβαν, γιατί δεν τήρησαν το… savoir vivre. Δηλαδή, δεν τους είπαν «έχετε την καλοσύνη να καθίσετε να σας συλλάβουμε;» και δεν τους προσέφεραν… σοκολάτες και… καραμέλες μετά την σύλληψή τους.

Αμ δεν είναι μόνο οι «αλληλέγγυοι», αλλά και οι μισοί βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που ομοίως ζητούν την τιμωρία των αστυνομικών, με ερώτησή τους προς τους υπουργούς Εσωτερικών και Μεταναστευτικής Πολιτικής (Λαθρομετανάστευσης)!

Μάλιστα, για την τιμωρία των αστυνομικών επικαλούνται και το ότι «χρησιμοποιήθηκαν δακρυγόνα, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν μέσα στο κέντρο κράτησης μάνες με τα μωρά τους και μέλη των ΜΚΟ».
Περιμένατε τίποτα καλύτερο από τα τσιράκια του Σόρος που μας κυβερνούν;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου