Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο 12 Αυγούστου 2017

Σφάζονται τα ροζουλί σκουλίκια. Αυγή (ΣΥΡΙΖΑ) κατά Παππά (ΣΥΡΙΖΑ): Ο Στέλιος Παππάς (ΣΥΡΙΖΑ) είναι λάθος επιλογή για τον ΟΑΣΘ!

Αποτέλεσμα εικόνας για Στέλιου Παππά
Θ. Καρτερός, αρθρογράφος της Αυγής αφήνει αιχμές για την τοποθέτηση του Στέλιου Παππά στη διοίκηση του ΟΑΣΘ κάνοντας λόγο για "λάθος". Μεταξύ άλλων ο Θανάσης Καρτερός σημειώνει:...

«… Πέμπτον. Παρ’ όλα αυτά, ο Στέλιος Παππάς είναι λάθος επιλογή για τον ΟΑΣΘ. Σοβαρό λάθος, κατά την ταπεινή μου γνώμη. Γιατί πρόκειται για πολιτική επιλογή. Και στις πολιτικές επιλογές παίρνονται υπόψη κι άλλα πράγματα, εκτός από το βιογραφικό και τις δυνατότητες του υποψηφίου. Οι συσχετισμοί, οι αντιδράσεις, η εντύπωση, η εικόνα, ο αντίπαλος. Αν τα αφαιρέσουμε αυτά, τότε πέφτουμε ή στο αμάρτημα της άγνοιας ή στο λάκκο της αλαζονείας.  
Έκτον, πολλά θα ειπωθούν ακόμα, αλλά ένα έχει σημασία. Να αποδειχθεί ο Στέλιος εξαιρετικά καλός. Γιατί μόνο ως εξαίρεση, λόγω εξαιρετικών προσόντων και εξαιρετικών αποτελεσμάτων, θα πειστεί ο καμένος στον παλιό χυλό κόσμος, που φυσάει και το γιαούρτι του Μαξίμου, πως αν και Παππάς, καλώς χρίστηκε και ζευγάς…».  
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου