Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».
ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή, 13 Αυγούστου 2017

Πλήρη ισλαμοποίηση της Ελλάδας ετοιμάζει και επίσημα το υπουργείο Παιδειας!

Πλήρη ισλαμοποίηση της Ελλάδας ετοιμάζει και επίσημα το υπουργείο Παιδειας!
Η απόφαση Γαβρόγλου που θα προκαλέσει αντιδράσεις. Την ίδια στιγμή που χιλιάδες σχολεία σε όλη την ελληνική επικράτεια αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υποδομών και ενώ χιλιάδες νέου εκπαιδευτικοί περιμένουν στην ουρά προκειμένου να καλύψουν τα κενά, ο υπουργός Παιδείας Κ. Γαβρόγλου φαίνεται να απασχολείται αποκλειστικά με την ισλαμική κατήχηση!..
 Ειδικότερα, με σχετική προκήρυξη το υπουργείο Παιδείας ζητάει την πλήρωση 120 θέσεων θέσεων ιεροδιδασκάλων ισλαμικής θρησκείας στις μουφτείες της Θράκης και όχι μόνο. Οι ιεροδιδάσκαλοι θα προσληφθούν με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου διάρκειας εννέα μηνών, ενώ έργο τους θα είναι η διδασκαλία του Κορανίου στα τεμένη της Θράκης ή, εφόσον το επιθυμούν και προκύψει σχετική ανάγκη, και σε μαθητές μέλη της μουσουλμανικής μειονότητας που φοιτούν σε δημόσια σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της Θράκης.  Επιπλέον, οι ιεροδιδάσκαλοι θα έχουν τη δυνατότητα έπειτα από προσωπική επιθυμία και κατόπιν σχετικής απόφασης του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, να διδάσκουν μαθήματα θρησκευτικής μουσουλμανικής εξειδίκευσης, καθώς και την αραβική γλώσσα στα μουσουλμανικά ιεροσπουδαστήρια της Θράκης, εφόσον έχουν τα αναγκαία τυπικά και ουσιαστικά προσόντα, έστω και αν δεν κατέχουν παιδαγωγική και διδακτική επάρκεια.  Στην εν λόγω προκήρυξη το πλήρες κείμενο της οποίας έχει δημοσιευτεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως και έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του υπουργείου Παιδείας, ορίζονται οι θέσεις, τα τυπικά προσόντα, η προθεσμία, ο τόπος υποβολής της αίτησης συμμετοχής, τα αναγκαία δικαιολογητικά και η διαδικασία διενέργειας της συνέντευξης.  Σημειωτέον ότι η σχετική απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης συμπίπτει με τον διάλογο που λαμβάνει χώρα στη Γερμανία σχετικά με τη διδασκαλία του Ισλάμ στη χώρα. Ο γενικός γραμματέας των Χριστιανοκοινωνιστών (CSU) Αντρέας Ζάουερ, πρότεινε να επιβληθεί ως γλώσσα προσευχής στα τζαμιά η γερμανική και οι ιμάμηδες να εκπαιδεύονται εντός του γερμανικού εκπαιδευτικού συστήματος. «Η Ευρώπη οφείλει να καλλιεργήσει το δικό της Ισλάμ», ενώ υποστήριξε ότι «ο ισλαμικός εξτρεμισμός είναι εισαγόμενος» και το πολιτικό Ισλάμ υπονομεύει την προσπάθεια ενσωμάτωσης των μουσουλμάνων στις ευρωπαϊκές κοινωνίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου