Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».
ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή, 13 Αυγούστου 2017

ΣΥΡΙΖΑίες γουστάρετε; Τους φέρνετε ΕΣΕΙΣ ΕΔΩ!! Όχλος δεκάδων νεαρών Μαροκινών πήρε στο κυνήγι γυναίκα επειδή φορούσε τζιν στον δρόμο (βίντεο)

Όχλος δεκάδων νεαρών Μαροκινών πήρε στο κυνήγι γυναίκα επειδή φορούσε τζιν στον δρόμο (βίντεο)
Ένας όχλος από δεκάδες νεαρούς Μαροκινούς παρενόχλησε σε κεντρικό δρόμο της Ταγγέρης μια γυναίκα, Μαροκινή, 
 
Φωτογραφία του Δημητριος Γκουσγκουνης.
επειδή έκανε το… λάθος να κυκλοφορήσει ασυνόδευτη φορώντας φανελάκι και παντελόνι τζιν....
Το περιστατικό καταγράφηκε σε βίντεο διάρκειας δέκα δευτερολέπτων. Η γυναίκα φοβισμένη διασχίζει τον δρόμο και από πίσω σφυρίζουν και γιουχάρουν δεκάδες, ίσως περισσότεροι από δεκάδες, νεαροί άνδρες. Για τα δυτικά ήθη πρόκειται για απίστευτο γεγονός. Το βίντεο αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και πάρα πολλοί Μαροκινοί αντί να κατακρίνουν τους κάφρους συμπατριώτες τους, που πήραν στο κυνήγι μια γυναίκα, της επέρριψαν την ευθύνη εξαιτίας της ενδυμασίας της.«Μπορεί και να γδυθεί εάν θέλει αλλά όχι σε μια συντηρητική πόλη», έγραψε ένας χρήστης στο Twitter, ενώ άλλος επικρότησε γράφοντας: «Πήρε αυτό που της άξιζε». Από την άλλη, μαροκινά ΜΜΕ και ακτιβιστές ανθρωπίνων δικαιωμάτων καταδίκασαν το περιστατικό. Το βίντεο δεν αποτελεί την εξαίρεση. Καταγράφει μια πραγματικότητα όχι μόνο στο Μαρόκο αλλά ευρύτερα στον μουσουλμανικό κόσμο. Στη Σαουδική Αραβία έχουμε συχνά περιστατικά παρενόχλησης από όχλους γυναικών που ενώ είναι καλυμμένες από πάνω μέχρι κάτω έκαναν το λάθος να βγουν στον δρόμο μόνες τους. Η ισχυροποίηση της Μουσουλμανικής Αδελφότητας εις βάρος των κοσμικών Αράβων, κάτι που υπέθαλψε η Χίλαρι Κλίντον με την καταστροφική της πολιτική ως υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, γυρίζει τις αραβικές κοινωνίες στον μεσαίωνα.

Δείτε το βίντεο για να έχετε εικόνα του τι συνέβη:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου