Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».
ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα, 7 Αυγούστου 2017

Αλέξη, κάνε κάτι, θα τον "φάνε" το φίλο σου. Συλλήψεις στη Βενεζουέλα για «απόπειρα εξέγερσης» κατά του Μαδούρο. ΒΙΝΤΕΟ ΣΥΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΣΙΠΡΑ

"Δεν πρόκειται για πραξικόπημα, αλλά για στρατιωτική και πολιτική δράση"Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κυκλοφόρησε ένα βίντεο με ένστολους που αυτοαποκαλούνται «Η 41η Ταξιαρχία». 

 
AP Photos/Ariana Cubillos
Ένα υψηλόβαθμο στέλεχος της κυβέρνησης της Βενεζουέλας, ανέφερε ότι έχουν γίνει συλλήψεις καθώς στρατιώτες αποπειράθηκαν να εξεγερθούν κατά του Νικολάς Μαδούρο...
Αποτέλεσμα εικόνας για Τσιπρας για Βενεζουελα
Αποτέλεσμα εικόνας για Τσιπρας για Βενεζουελα
Ο αναπληρωτής ηγέτης του κυβερνώντος Σοσιαλιστικού Κόμματος αναπληρωτής πρόεδρος του Σοσιαλιστικού Κόμματος Ντιοσντάντο Καμπέλο έκανε λόγο στο Twitter για «τρομοκρατική επίθεση» η οποία σημειώθηκε στη Βαλένσια στην πολιτεία Καραμπόμπο στα βορειοδυτικά της χώρας.
Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κυκλοφόρησε ένα βίντεο με ένστολους που αυτοαποκαλούνται «Η 41η Ταξιαρχία». Οι ένστολοι δήλωσαν ότι οργάνωσν εξέγερση στη Βαλένσια, προκειμένου να αποκαταστήσουν την δημοκρατία στην χώρα.
«Δεν πρόκειται για πραξικόπημα, αλλά για στρατιωτική και πολιτική δράση για την αποκατάσταση της συνταγματικής τάξης», δήλωσε ο ηγέτης της 41ης Ταξιαρχίας, που δήλωσε ότι λέγεται Χουάν Καγκουαριπάνο.
Πάντως, ο Ντιοσντάντο Καμπέλο δήλωσε ότι αποκαταστάθηκε ο έλεγχος στο στρατόπεδο Φουέρτε Παραμακάι, κάνοντας λόγο για μεμονωμένο περιστατικό. Νωρίτερα, στα social media υπήρξαν αναφορές για ανταλλαγή πυρών. Άλλοι μάρτυρες είπαν ότι άκουσαν κάποιους να τραγουδούν ένα πατριωτικό άσμα στη στρατιωτική βάση.Τσιπρας για Μαδούρο - Βενεζουελα

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου